Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLOCRÒS | Eva Valero i Raúl Ballester, campions del 4º Ciclocròs Soulbikes Ciutat d’Alzira

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLOCRÒS | Eva Valero i Raúl Ballester, campions del 4º Ciclocròs Soulbikes Ciutat d’Alzira

Diumenge passat 11 de novembre es va celebrar l’IV Ciclocròs Soulbikes Ciutat d’Alzira, setena prova puntuable per la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana. La cita organitzada pel Club Cycling Tulell Alzira ha reunit a més de 340 ciclistes de totes les edats.

Raúl Ballester, del Mister Biker, es va imposar en la categoria elit i sub-23 amb 37″ d’avantatge sobre el segon classificat: Álvaro García, del BigBikes Carlet. El líder provisional de la Challenge, Juan Martínez del CC Requena, va creuar la línia de meta en tercer lloc.

El primer sub-23 va ser Edgar Teno, del CC Bicistore València, que va acabar cinquè en la general. Van completar el podio Adrián Aranda (Radical Bike Ontinyent) i Borja Altur (Club Destrel Cycling Team), en segon i tercer lloc respectivament.

Eva Valero, del Big Bikes Carlet, va ser la fémina més ràpida a Alzira per davant de la sub-23 Sara Bonillo (Hyundai Koryo Car – Dstrel) i la també elit Eva Belda (Big Bikes Carlet).

Juan Martínez i Eva Belda continuen sent líders de la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana.

Resultats resto categories

En la categoria júnior Joan Llacer (Hyundai KoryoCar – Dstrel) es va portar la victòria amb un avantatge de 4” sobre Javier Martínez (Infinobras – Merckx) i de 12” respecte a Josep Matoses (CC Bici Store València). En cadets, el millor ha estat Miguel Solera (Cicles Net – Merida) seguit de Pau Martí i Marc Mestre, tots dos del Ginestar – ULB Sports.

Lidia Llácer (Hyundai Koryo Car – Dstrel) s’ha imposat en la prova de féminas cadet, seguida per Samara Martínez i Irene Vetlla, ambdues de l’equip Ale –Respecteu 1’5m – AEL. En màster 30, setè triomf de la temporada per a Joaquín Ortega (Grupeta de la Safor CC).

Aquesta vegada li han acompanyat en el podi Moises Arços (Velosol Cycling Team) i Rafael Donat (Big Bikes Carlet). La primera fémina de la categoria ha estat Sabrina Cerda (Ferrer Bikes) seguida per Maria Jose Pastor (Spirit Bike).

En màster 40 victòria per a David Gallardo (CC BiciStore València) sobre Vicent Lladro (CC Soulbikes Alzira) i Ignacio Fandos (UC Vinaròs). La primera fémina de la categoria ha estat Blanca García (Cultbikes Specialized) seguida per Gracia Ivana Ferrer (Big Bikes Carlet).

En màster 50, triomf de Javier Avellaneda (Ferrer Bikes) sobre Vicente Ruiz (Juan Giner – Oftalvist) i Juan Antonio Altur (Eurolosa). Per la seua banda, en màster 60 s’ha portat la victòria Ignacio Fandos (UC Vinaròs) per davant de José Mesquita (Cicles Faustin) i José Candel (CC Bici Store València), segon i tercer respectivament.

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme els vencedors han estat Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Alejandra Puente (CE Triasport)en infantils, Eric Igual (CC Bicicletes Sanchis) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants.

Classificació Challenge

A més del liderat de Juan Martínez i Eva Belda en elit, ja comentat amb anterioritat, hi ha altres noms destacats que capitanean les seues respectives categories. En la sub-23 Edgar Teno i Sara Bonillo, en cadets Iván Gomar i Lidia Llácer , en màster 30 Ximo Ortega i en màster 40 Vicent Lladró, en màster 50 Javier Avellaneda i en màster 60 José Mezquita .

Quant als més petits, Pablo Calvo i Alejandra Puente lideren la categoria infantil, Eric Igual i Leyre Merlet l’aleví i finalment Vicent Andreu i Carla Bañuls la de principiants.

La vuitena prova puntuable serà el proper 18 de novembre a Picassent.

Categorías Ciclismo