Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Paterna acollirà la sortida de la 5ª i última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME | Paterna acollirà la sortida de la 5ª i última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana 2019

Tal com us explicàvem aquest matí que ja es coneixia el punt de sortida per la 4ª etapa de la Volta a la Comunitat València Gran Premi BancSabadell, ja coneixem des d’on començarà la 5ª etapa.

L’Ajuntament de Paterna tornarà a ser novament el punt de sortida per a la cinquena i última etapa de la competició que aquest any compleix de 70º edició. Una de les novetat d’aquest any és que, per primera vegada, també comptarà amb la categoria Feminas, que constarà d’una única etapa de 88’5 quilòmetres i també sortirà des de Paterna fins a València passant per diversos municipis.

La cita tindrà lloc el 10 de febrer a partir de les 9 del matí

D’aquesta manera, la sortida està prevista per al proper 10 de febrer a les 9 del matí, on primer sortirà la categoria femenina i tots dos realitzaran un recorregut de 5’5 quilòmetres pel terme municipal.

D’aquesta manera Juan Antonio Sagredo, alcalde de Paterna, ha assenyalat que «es tracta del quart any consecutiu que Paterna es converteix en capital del ciclisme, demostrant el compromís de el Ajuntament i del nostre municipi amb l’esport”. A més, se segueix caracteritzant per una etapa en superfície plana i amb un recorregut neutralitzat.

La Volta es retransmet a través de Euroesport en més de 65 països

Categorías Ciclismo