»
»
»
CICLOCROSS | L’alacantí Felipe Orts fa història en la Copa del Món

El ciclista alacantí Felipe Orts, líder del Delikia-Ginestar, ha emprés la nova temporada a un nivell altíssim. El de La La vila joiosa ha acabat en octava posició en la cita de Berna de la Copa del Món de la modalitat de ciclocross. Fotografia portada: RFEC.

Orts, de tan sols 23 anys, ha entrat en la història del ciclocross espanyol. I és que amb el seu octau lloc en una de les tres proves de la Copa del Món disputades fins al moment conforma un dels millors resultats de la història del ciclocross espanyol.

El magnífic rendiment de l’alacantí ha alçat a Espanya a la sexta posició del rànquing UCI masculí.

El corredor de Delikia-Ginestar ha superat amb escreix l’objectiu que s’havia fixat per a la present campanya: finalitzar en el Top15 en alguna de les carreres del calendari de la Copa del Món. Meta que a la primera de canvi va batre a Berna.

«Si tirem la vista arrere i veiem on estàvem fa 4 o 5 anys, nos en adonem que la progressió ha sigut enorme i estem molt contents per ello», va declarar Orts.

En l’última parada de la Copa del Món, celebrada el passat cap de setmana en Koksijde, va ser vint-i-cinqué.

L’alacantí es mostra ambiciós de cara al que resta del curs per a afrontar el Campionat d’Espanya i el Campionat del Món. Sobre este últim tractarà de millorar el 20º puesto  ja que va obtindre en l’última edició. Per a això haurà d’estar al 100% perquè com ell mateix reconeix  «encara no ho estem, cal seguir treballant».