Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME PISTA | Alejandro Martínez i Sebastián Mora completen una pobra Copa del Món de Berlín

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME PISTA | Alejandro Martínez i Sebastián Mora completen una pobra Copa del Món de Berlín

Mals resultats per als ciclistes valencians els que ens arriben des de Berlín, on s’està disputant la tercera cita de la Copa del Món de Ciclisme en Pista. Ni el velocista alacantí Alejandro Martínez ni el fondista castellonenc Sebastián Mora van ser capaços de complir amb les expectatives. Fotografies: UCI.

La selecció espanyola va inaugurar la seua participació en la categoria de Velocitat per Equips masculina i femenina, on competia el corredor de Sant Vicent del Raspeig Alejandro Martínez al costat dels seus companys Pepe Moreno i Juan Peralta. El trio va haver de conformar-se amb una dotzena posició en detenir el rellotge en 44″777.

No va tenir millor sort Sebastián Mora. El de Vila-real, que ha estat subcampió en Madison, va haver de resignar-se amb una onzena posició en una prova molt complicada que va estar dominada des del principi pels danesos Norman Hansen i Casper Von Folsach.

La dupla formada per Albert Torres i Sebastián Mora va sumar els seus dos punts en el primer sprint, la qual cosa els va portar a buscar el moment idoni per atacar i aconseguir els punts que els col·loquessin en els llocs d’honor com va ocórrer en les anteriors cites de París i Milton.

Quedant menys de 30 girs, Torres i Mora van atacar però la vigilància que els van imposar va provocar que no fructificara.

També ho van intentar en el sprint final, que compta amb doble premi, però els britànics van tancar els buits per conquistar la medalla de plata. Els alemanys Kluge i Reinhradt es van fer amb la medalla de bronze. Malgrat l’onzena posició de Berlín, es mantenen quarts en la classificació de la Copa del Món amb 880 punts.

Categorías Ciclismo