Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME PISTA | Sebastián Mora frega el bronze en Omnium de la Copa del Món de Londres

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLISME PISTA | Sebastián Mora frega el bronze en Omnium de la Copa del Món de Londres

El castellonenc Sebastián Mora ha tancat amb nota la Copa del Món de Ciclisme en Pista que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Londres. L’integrant del Projecte FER, qui va aconseguir el dissabte la medalla de bronze en Madison, ha acabat en cinquena posició en Omnium.

El de Vila-real substituïa en la cita londinenca al seu company Albert Torres en la categoria de Omnium, així ho va decidir el seleccionador nacional, i la veritat és que la seua actuació no ha defraudat en absolut perque s’ha quedat a dos punts del bronze.

Sebastián Mora ha sigut tercer en Madison i cinquè en el seu debut en Omnium.

El fondista castellonenc va emprendre la competició amb un quart lloc en una escratx en la qual l’italià Elia Viviani. En la segona prova, la Tempo Race, faria un recital imposant-se i col·locant-se virtualment en la primera plaça de la general.

Després arribaria la prova d’eliminació, en la qual menys va destacar amb una vuitena plaça. En l’última i quarta prova, la de puntuació, Mora va haver de conformar-se amb ser novè. En sumar tots els seus resultats, Mora ha acabat el Omniumen cinquena posició i fregant un bronze que s’ha quedat a 2 punts.

El castellonenc ha sumat 112 punts en Omnium, quedant-se a només dos punts del bronze.

Categorías Ciclismo