Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Torrevella seu de l’eixida d’una històrica Volta a Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLISME | Torrevella seu de l’eixida d’una històrica Volta a Espanya

El Auditori de la Diputació d’Alacant va acollir en la vesprada d’ahir la presentació del recorregut oficial de la 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya. Fotografia portada: Diputació Alacant.

Dues etapes de contrarellotge, quatre etapes de mitja muntanya i set d’alta muntanya

La Comunitat serà el focus principal de l’eixida de la Volta Ciclista a Espanya on donarà començament des de les Salines de Torrevella l’agost vinent de 2019. Una eixida històrica ja que serà la primera vegada en la història de les 74 edicions que es porten realitzant que l’eixida es faça des del nostre territori i des d’un lloc que destaca per la seua bellesa, muntanyes de sal i la seua llacuna rosa.

La primera etapa a Alacant serà una contrarellotge

La localitat alacantina comptarà amb 3 etapes consecutives on la primera serà a una contrarellotge per equips que serà la primera de les tres etapes que recorreran la Costa Blanca on després es mantindran per la costa aquest de la Península Ibèrica.

L’escamot rumb a València i Castelló

Després del seu pas per terres alacantines, els ciclistes marxaran a València i Castelló per a entrar en l’interessant, en matèria bona. Aquestes primeres etapes començaran a dibuixar la classificació general, amb arribades al sprint i finals enlaire inèdits que marcaran les primeres diferències entre els favorits

Geogràficament, aquesta nova etapa, deixa de costat a Comunitats com Andalusia i Galícia, on van tindre cert protagonisme de grans batalles la passada edició, i se centra en quatre grans punts com la costa mediterrània, Pirinencs andorrà-francesos-navarresos; costa cantàbrica de Bilbao a Astúries, i muntanyes dels voltants de Madrid, serres de Guadarrama i Gredos. 

Categorías Ciclismo