Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLOCRÒS | L’alacantí Felipe Orts es proclama per primera vegada campió d’Espanya elit

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLOCRÒS | L’alacantí Felipe Orts es proclama per primera vegada campió d’Espanya elit

Se’ns acaben ja els qualificatius envers el corredor alacantí Felipe Orts, integrant de l’equip Delikia-Ginestar, qui s’ha alçat a Pontevedra flamant campió d’Espanya de Ciclocròs en la categoria elit. Fotografies: RFEC.

El de la Vila, que porta realitzant una temporada excepcional a nivell internacional, ha destronat al càntabre Ismael Esteban. Un Esteban que portava guanyant el títol els dos últims anys i que ha hagut de rendir-se a un jove Orts que està cridat a fer grans coses.

És el primer títol de campió d’Espanya que aconsegueix en categoria elit.

L’alacantí s’ha imposat en el circuit de la Illa dónes Escultures, el recorregut de les quals constava de 3,5 quilòmetres i un perfil pla, amb un temps de – Un títol que s’ha cuinat a foc lent des de l’inici de la carrera, on Orts ha fet lloc amb la caiguda d’Aitor Hernández que s’ha portat amb si a Misser.

El corredor del Delikia-Ginestar ha aprofitat la tessitura per a col·locar-se al capdavant de carrera, posició que no abandonaria fins al final de la mateixa augmentant l’avantatge sobre els seus perseguidors conforme avançaven les voltes.

Orts es va col·locar al capdavant de carrera des de la sortida.

De fet, en la volta 2 Felipe Orts ja comptava amb 15 segons d’avantatge sobre Ismael Esteban i Javier Ruiz De Larrinaga Ibáñez. En la següent, en la volta 3, és Larrinaga qui es queda despenjat a 15 segons d’Esteban.

En la volta 4 l’alacantí estreny l’accelerador duplicant la renda i anant-se a més de 30 segons sobre els seus perseguidors, que veuen com a poc a poc Orts se’ls escapa. Especialment Esteban que defensava a Pontevedra el títol collit en 2018.

En la volta 6 l’alacantí treia més d’1 minut als seus perseguidors.

Tot va in crescendo fins que en la volta 6 el domini d’Orts és incontestable: saca més d’un minut al vigent i per poc temps campió Ismael Esteban, qui al seu torn va afermant-se en la segona posició en tenir a Larrinaga 30 segons darrere.

Finalment amb un magnífic crono de 58:49 minuts, Felipe Orts s’ha alçat per primera vegada campió d’Espanya de ciclocròs elit. Ismael Esteban i el pentacampeón d’España Javier Ruiz De Larrinaga Ibáñez han estat segon i tercer respectivament.

Amb un temps de 58:49 minuts s’ha fet amb el títol.

Categorías Ciclismo