Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | La valenciana María José Silvestre guanya les 24 hores de Le Mans de ciclisme

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Maria José Silvestre Le Mans
Maria José Silvestre, la primera espanyola a disputar les 24 hores de ciclisme de Le Mans en solitari

CICLISME | La valenciana María José Silvestre guanya les 24 hores de Le Mans de ciclisme

Maria José Silvestre, la primera espanyola a disputar les 24 hores de ciclisme de Le Mans en solitari

Mentre s’ha estat disputant la Volta a Espanya, en el circuit permanent de Le Mans se celebraven les 24 hores de ciclisme, en la mateixa pista on té lloc el Campionat del Món de MotoGP. La carrera és la meca del ultraciclisme, amb 540 equips en pista i on participen únicament 80 solitaris.

María José Silvestre, Bocairent (53 anys) era la primera espanyola a córrer a Le Mans aquest desafiament en solitari, enfrontant-se a una pista nova i enfront de rivals desconegudes. Però l’experiència de la subcampiona d’Espanya de l’especialitat li ha servit per a guanyar una carrera que s’ha lluitat des del primer minut.

Ha sigut la primera espanyola a disputar les 24 hores de ciclisme de Le Mans en solitari

Silvestre es va fixar com a objectiu una prova de marcatge amb la favorita Gina Cleere, guanyadora de les dues últimes edicions. La calor, amb prop de 34 graus, afavoria a l’espanyola, que va veure com l’anglesa consumia molt de pressa les reserves d’aigua. Els quatre bidons van ser molt ben gestionats per Silvestre, que a les sis hores ja anava al capdavant amb dues voltes d’avantatge. La francesa Anne Sophie Monfort no va saber controlar l’esforç i també es va veure ressagada.

Sense cometre errors a poc a poc l’avantatge anava augmentant. María José Silvestre va seguir amb la seua tàctica de rodar en grup i augmentar la seua diferència. La ciclista de Bocairent ha sigut la primera espanyola a disputar les 24 hores de ciclisme de Le Mans en solitari, i ha aconseguit la victòria en la primera participació.