»
»
»
Sòlid triomf de l’HLA Alacant

L’HLA Alacant s’imposa a Juaristi ISB en el Ferrándiz i s’emporta un important triomf abans de l’aturada de les Venanas FIBA. L’equip alacantí que va arribar al xoc després de la gran victòria a Burgos no va fallar i va sumar Ulla quarta victòria de la temporada.

El partit va arrancar amb un equip Basc que va arrancar més encertat en atac amb un Sy que es va mostrar molt fi en llançaments llunyans. No obstant això l’HLA va reaccionar ràpid per a posar-se per davant en el marcador i manar durant tot el xoc en l’electrònic. Juaristi va posar el 8-16 mediat el primer acte, però un gran parcial de 10-1 lucentino va deixar el marcador en 18-17 al final dels primers 10 minuts.

L’HLA va continuar amb la mateixa dinàmica i un triple de Steinnarsson va ampliar al +10 la renda. Juaristi va tornar a entrar en partit i la diferència en el marcador es va moure entorn de les 5 punts durant el segon acte. Els alacantins van dominar, però no van trencar el partit i al descans es va arribar amb un 42-36 en el marcador.

El tercer acte va iniciar amb un bon parcial visitant que els va fer posar-se en avantatge. L’HLA alicante lluny de dubtar, va tornar a prendre el comandament en el partit. 5 punts seguits de Matulionis van posar el 52-48 (2.51,3Q) i ja l’HLA Alacant no va tornar a soltar l’avantatge.

57-54 per a iniciar l’últim període i tot per decidir-se. Moment perquè l’HLA demostrara solidesa i així ho va fer. Després d’uns primers compassos de quart en el qual els visitants van fer la goma, el quadre lucentino va trencar definitivament el partit per a emportar-se la victòria.

Al final, 84-73 en el marcador i quarta victòria per a un HLA Alacant que continua creixent. Els lucentinos marxen a l’aturada amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes en la part alta de la taula. Següent prova: Lleida, diumenge 20 de novembre.