»
»
»
L’HLA Alacant cau en un partit molt igualat a Lleida

L’HLA Alacant no va poder sumar la tercera victòria consecutiva i cinquena del campionat després de caure en un partit molt igualat en el Barris Nord. El partit va arrancar amb un alt de ritme de joc i una alta anotació. Tots dos conjunts van trobar el cércol rival amb facilitat i l’intercanvi de canastres va marcar els compassos inicials de joc. Mediat el primer quart, ICG Força Lleida va obrir el primer xicotet parcial (20-11, 3.48), però l’equip alacantí va reaccionar bé per a acostar-se fins al 26-24 amb el qual es va arribar al final dels primers deu minuts.

Un triple del debutant Rakocevic li va retornar l’avantatge en el marcador a l’HLA Alacant (28-29, 8.15). El ritme anotador del primer quart es va frenar i l’HLA Alacant va mantindre el pols al quadre local per a marxar-se al descans en avantatge (38-39).

El pas per vestuaris no va canviar el guió de la trobada i el tercer quart va ser pràcticament un calc dels segons 10 minuts. Intercanvi de colps entre tots dos equips amb el qual va ser ICG Força Lleida el que va marxar amb un lleuger avantatge.

60-59 en el marcador i tot per decidir en els últims 10 minuts. HLA Alacant i Lleida van demostrar que són dos dels equips més competitius de la lliga. El partit es movia en xicotetes rendes i Rakocevic el va tornar a empatar des del triple. Amb 62 a 62 en el marcador, l’HLA Alacant va veure allunyar-se als locals després d’una sèrie d’accions en la falta d’encert lucentina es va ajuntar amb l’aparició de Carrera, que amb dos triples seguits i dos tirs lliures després de sengles tècniques a l’HLA Alacant. 10 a dalt per als catalans, però l’HLA Alacant no es va rendir i va reaccionar per a posar-se a 2 (74-72).

Al final, derrota lucentina per 82 a 75 en un partit molt igualat. Divendres que ve l’HLA Alacant rep a Movistar Estudiants a les 21h.