Lucentum Alicante
»
»
»
»
»
»
»
L’HLA Alacant busca la victòria a Oviedo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: HLA Alacant.

L’HLA Alacant busca la victòria a Oviedo

Foto: HLA Alacant.

L’HLA Alacant s’enfronta demà dijous, a les 20:30h, a Alimerka Oviedo Bàsquet en el Poliesportiu de Pumarín. Els lucentinos es desplacen a terres asturianes per a disputar l’últim partit a domicili de 2022.

L’equip alacantí afronta el xoc després la sòlida victòria del passat divendres davant CB Almansa per 101-55, mentre que els ovetenses van véncer a Club Orense Bàsquet per 75 a 58. L’equip que entrena Trifon Poch ocupa la quinzena posició en la taula classificatòria, però és un dels equips més en forma de la lliga amb quatre victòries en els últims 5 partits.

L’equip asturià va començar la temporada amb problemes de lesions i va arribar a sumar un balanç de 0-7, però actualment

L’HLA Alacant es troba en huitena posició amb un balanç de 7 victòries i 5 derrotes. L’equip de Rafa Monclova busca una victòria que li consolide en llocs de playoff. Els lucentinos estan una victòria per damunt de la primera plaça que no juga playoff i buscarà la seua segona victòria consecutiva per a consolidar-se en la part alta de la taula.

Romeo Crouch destaca com el jugador més anotador de la plantilla ovetense amb 13,7 punts per trobada. Així mateix, Oliver Arteaga suma 16,7 crèdits de valoració per trobada. El veterà pivot és l’MVP de l’equip asturià i la principal referència de l’equip asturià.

Por Golsmedia

Categorías Lucentum Alicante