Lucentum Alicante
»
»
»
»
»
»
»
L’HLA Alacant acomiada el 2022 davant Club Orense Bàsquet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: HLA Alacant.

L’HLA Alacant acomiada el 2022 davant Club Orense Bàsquet

Foto: HLA Alacant.

L’HLA Alacant rep demà dimecres, 28 de desembre, a les 20:45h a Club Orense Bàsquet en el Pedro Ferrándiz. Els lucentinos tanquen, d’aquesta manera, l’any 2022 amb un compromís de lliga davant l’equip gallec.

L’HLA Alacant afronta el partit després de la victòria aconseguida davant Alimerka Oviedo dijous passat per 68 a 69. Els lucentinos, consolidats en llocs de playoff, buscaran la tercera victòria consecutiva i la quarta seguida en el Ferrándiz.

Club Orense Bàsquet, per part seua, arriba després de véncer a Hereda Sant Pau per 95 a 91 en un partit que es va decidir en la pròrroga. Els ourensanos ocupen la catorzena posició de la taula classificatòria amb un balanç de 4 victòries i 9 derrtoas.

L’equip que entrena Iria Uxía té en Fahrudin Manjgadic al màxim anotador de l’equip. El bosnià suma 14,3 punts per trobada i després d’ell se situa Shaun Willet com a segon màxim anotador de l’equip gallec. L’estatunidenc és, al seu torn, el jugador més valorat de Club Orense Bàsquet amb 15,7 crèdits gràcies a 12,9 punts i 7,8 rebots per trobada.

Partit solidari

El club ha organitzat una recollida solidària de joguets en el partit de demà. Els joguets recollits seran entregats pels jugadors de l’HLA Alacant a l’Aula de Pediatria de l’Hospital General d’Alacant.

Els joguets es podran entregar en la taquilla del pavelló Pedro Ferrándiz abans del partit. A canvi d’un joguet, el club regalarà una invitació per al partit davant Orense. Els joguets hauran de ser nous i preferiblement educatius.

L’acció comptarà amb el suport de l’empresa Berjuan d’Onil, que realitzarà una donació per a l’Hospital General.

Por Golsmedia

Categorías Lucentum Alicante