»
»
»
El TAU Castelló cau davant Leyma Coruña

Va començar el partit amb un Leyma Coruña molt encertat des de la línia de 6,75 per a agafar el primer avantatge 3-11 en l’electrònic. Es jugava ràpid de poder a poder i els gallecs equilibraven molt bé el seu joc interior i exterior i això feia mal al TAU Castelló que no aconseguia reduir diferències. Els costava anotar als d’Orenga però s’acostaven 8-11 a l’equador del quart. Un altre arreón dels d’Epi els donava el màxim avantatge 8-15. Juan A. orenga va demanar temps i l’equip va reaccionar per a finalitzar el quart 15-19. En el segon quart els taulellers es van posar el mico de treball i van anar retallant diferències fins a posar-se per davant mancant 3’ per al descans 37-35. La dupla Faner Stutz donava resultat i el TAU Castelló s’anava al descans 44-41.

La represa no li va asseure bé als castellonencs que amb una defensa més intensa dels de la Corunya els costava anotar. Ningú aconseguia dominar el ritme del partit i els avantatges s’anaven succeint per a tots dos equips. Els últims dos minuts van ser molt dolents per a >el TAU Castelló que no va aconseguir anotar cap canastra i veia com el Leyma Coruña agafava un avantatge que feia perillar el partit 57-63. Tant va ser així que en l’últim quart es van mantindre les diferències. Un triple de Bilbao posava el marcador 73-75 i deixava el partit obert. L’equip que estiguera més encertat en la recta final s’emportaria el partit. I va ser el Leyma Coruña que amb dues bones accions en atac i dues fallades de fàcils canastres de sota del cércol del TAU Castelló li van donar la victòria als d’Epi. El marcador final va ser 81-86 i es va escapar una gran ocasió per a pujar a la part alta de la taula.