»
»
»
El TAU Castelló paga car un tercer quart desastrós

Partit important per a les aspiracions del TAU Castelló en la lliga, el que jugava hui en el Javier Imbroda de Melilla. Va començar bé per als taulellers amb un triple d’Hook que inaugurava l’electrònic. EL partit tenia molt de ritme i el Melilla Sport Capital responia amb rapidesa a les canastres dels castellonencs i també aprofitava segones opcions amb rebot ofensiu per a castigar els d’Orenga que quan van dominar el rebot amb un parcial de 0-7 es col·locaven 10-16 en l’equador de quart. Aquesta diferència es va mantindre fins a la recta final de quart on el TAU Castelló va baixar l’anotació per a acabar 18-22 el quart.

El segon quart va estar igualadísimo i encara que la defensa castellonenca era bona les segones opcions dels de Melilla els agarraven al partit. Orenga feia moltes rotacions i l’equip aguantava el tipus. S’anaven al descans amb avantatge curt però amb la sensació que dominant el rebot el partit podia caure del costat tauleller.

Però l’equip va eixir sense intensitat defensiva en la represa i en tot just dos minuts els locals igualaven el marcador 47-47. A partir de l’encert des de la línia de tres es va unir a decisions arbitrals més que discutibles i els taulellers van perdre el nord del partit i acabaven el tercer quart 77-60. El TAU Castelló havia rebut en un quart la barbaritat de 37 punts. El Melilla Sport Capital seguia enchufadísimo sense baixar el pistó defensiu i continuaven anotant de tres amb una facilitat esbalaïdora. En total anotaven 16 triples per tan sols els 5 que van anotar els castellonencs. L’últim quart va estar més igualat però els d’Orenga van seguir amb mals percentatges de tir per la qual cosa va ser impossible retallar diferències. La victòria es quedava a Melilla i el TAU Castelló tornava a perdre una altra ocasió d’or per a anar sumant victòries.