TAU Castelló
»
»
»
»
»
»
»
El TAU Castelló vol tallar la seua mala ratxa davant el Reial Valladolid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: TAU Castelló.

El TAU Castelló vol tallar la seua mala ratxa davant el Reial Valladolid

Foto: TAU Castelló.

Demà dimarts a les 20:45h, el TAU Castelló rep en el Ciutat de Castelló a l’UEMC Reial Valladolid Bàsquet, cinqué classificat de la Lliga LEB or en aquesta temporada 22-23. Els val·lisoletans porten un balanç de nou victòries i quatre derrotes i són la tercera millor defensa de la lliga amb un total de 911 punts encaixats rebent una mitjana de 70 punts per partit.

Una setmana que ha sigut atípica ja que l’equip va arribar de Melilla el dimecres i el dijous es van posar a la feina, però han enxampat per mitjà les festes nadalenques. “És una setmana atípica amb Nit Bona i Nadal per mitjà. Entrenem dijous, divendres i dissabte al matí, diumenge vam donar festa i hui hem fet l’últim entrenament de cara al partit. Hem preparant bé el partit”, afirmava Juan A. Orenga.

El de demà és un d’aqueixos rivals que endureixen molt el joc, amb defenses agressives, on el físic s’imposa i és una cosa que té clar el cos tècnic castellonencs, “l’equip val·lisoletà és dur dur. Tenen una plantilla llarga amb jugadors molt físics. Juguen possessions molt llargues i hem de defensar els 24 segons”, confessava Orenga.

El tècnic castellonenc té clar que la continuïtat durant el partit és clau per a poder ser un equip competitiu i tindre opcions, “ens estem jugant molt, queda molta lliga però ens estem jugant molts. Hem de competir fins al final i arribar amb opcions de guanyar el partit que és importantíssim per a nosaltres”. I és que l’equip necessita guanyar partits i intentar despenjar-se de l’escamot de cua en el qual hi ha ficats cinc equips amb les mateixes victòries.

El partit de demà, és un partit especial ja que es realitzarà una recollida de joguets solidària al costat del Corte Inglés de Castelló i que Creu Roja Castelló repartirà entre els xiquets més necessitats de la província. “Demà és un dia molt bonic i podem fer tres coses si portem un joguet, veure un gran partit de bàsquet, ajudar al fet que xiquets de Castelló tinguen un joguet aquest nadal i ajudar a omplir el Ciutat i animar a l’equip”, comentava Juan Orenga animant a l’afició al fet que vaja demà al partit.

Totes aquelles persones que no siguen abonades podran entrar gratis portant un joguet. Totes les persones que porten joguets podran depositar-los a l’entrada del pavelló en el contenidor que el Corte Inglés de Castelló ha habilitat per a això.

Por Golsmedia

Categorías TAU Castelló