Valencia Basket Club
»
»
»
»
»
El València Basket Femení ja coneix els seus rivals per al debut a Europa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Lorena Segura en el Valencia Basket - Baxi Ferrol
La canterana anota sus primeros puntos en Liga Femenina ante el Baxi Ferrol (Valencia Basket).

El València Basket Femení ja coneix els seus rivals per al debut a Europa

La canterana anota sus primeros puntos en Liga Femenina ante el Baxi Ferrol (Valencia Basket).

El València Basket coneix ja els seus rivals per a l’Eurocup Woman. L’equip valencià disputarà la seua primera participació europea de la seua història en el grup G.

En aquest grup es troben el VBW CEKK Cègled (HUN), Basket Namur Capitale (ITA) i el perdedor de l’eliminatòria de la fase prèvia de la Euroleague Women entre el BLMA (FRA) i Olympiacos (GRE). Aquests seran els primers rivals de la història del València Basket femení.

El dimarts es va realitzar el sorteig de l’Eurocup Women en Munich on el conjunt taronja va quedar enquadrat en el grup G de la segona conferència i serà l’equip tres dels quatre que el conformen. L’equip valencià jugarà els seus partits de Eurocup Women els dijous, llevat que en algun cas coincidisca amb partit d’Eurolliga de l’equip masculí. En aqueix cas, es passaria a jugar el dimecres.

Funcionament

Quant al model de joc, l’Eurocup Women està formada per dues conferències de 20 equips cadascuna, dividides en cinc grups de quatre equips. Es juguen sis jornades a anada i volta. D’aquesta liguilla es classifiquen els dos millors de cada grup i dos millors tercers de cada conferència. 

Després d’això s’entrarà en un sistema d’anada i volta a diferència de punts en el qual s’ajunten les dues conferències. Es realitzarà un rànquing dels 24 equips que es mesurarà per victòries/derrotes i en cas d’empat comptaria a diferència de punts. Els huit primers passaran directament a la Ronda de 16. Els setze equips restants jugaran una eliminatòria entre ells, els guanyadors de la qual es classificaran per a la següent fase.

Els encreuaments d’aquesta fase, la Ronda de 16 i la Ronda de 8 vindran determinats per la posició. En quarts de final, els encreuaments es realitzaran per sorteig i quatre dels equips participants cauran de la Euroleague Women (5é i 6é dels dos grups de la primera fase). En les semifinals s’aparellaran el guanyador del quart de final 1 amb el 4 i el vencedor del quart de final 2 amb el 3. Els equips guanyadors de les semifinals disputaran la final.

Calendario Eurocup Women
Consulta aquí el Calendario de la Eurocup Women