Valencia Basket Club
»
»
»
»
»
València Basket Club tanca la plantilla masculina amb un campió de la NBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Loyd Valencia Basket
Loyd és nou jugador del Valencia Basket Club

València Basket Club tanca la plantilla masculina amb un campió de la NBA

Loyd és nou jugador del Valencia Basket Club

Valencia Basket Club ha fet oficial l’últim fitxatge de cara a la pròxima temporada. Jaume Ponsernau podrà comptar amb una plantilla de 14 jugadors per a competir en una de les temporades més exigents del club. Per a aquest any el club ha realitzat 5 fitxatges, després de Motum, Quino Colom, Ndour i Marinkovic ha arribat el moment d’anunciar a un tirador que ve a substituir a Matt Thomas.

Jordan Loyd (27/07/1993) és nou jugador taronja.Va nàixer en l’estat de Geòrgia, els Estats Units. En categoría júnior es va formar en el Milton High School en Alpharetta (Geòrgia) on va guanyar un títol estatal- El seu periple universitari li va portar en primera instància a Carolina del Sud, per a unir-se als Paladins de la Furman University, després es va unir a l’equip de la Universitat d’Indianapolis  on va acabar el seu periple universitari amb una mitjana de 20,9 punts, 6,3 rebots i 2,5 assistències amb un 41% en triples.

Jordan Loyd és nou jugador taronja

Loyd no va ser draftejat en l’estiu de 2016 i va buscar continuar creixent en la Lliga de Desenvolupament de la NBA incorporant-se als Fort Wayne Mad Ants de la G-League on sense ser titular va finalitzar la campanya amb 15,1 punts, 4,2 rebots i 4 assistències de mitjana. Va provar sense sort en les Lligues d’Estiu amb Indiana Pacers i Toronto Raptors.

El seu bon rendiment en la G-League li va permetre fer el salt al bàsquet europeu en la temporada 2017-18, quan es va unir al Hapoel Eilat de la lliga israeliana. Es va consolidar com a titular indiscutible i va aprofitar l’oportunitat en la seua primera experiència europea per a presentar una mitjana de 17,3 punts amb un 40% en triples, 4,9 rebots, 3,6 assistències i 1,6 robatoris,  xifres que li van portar a ser inclòs en el segon quintet ideal del campionat israelià.

Loyd NBA
Loyd, amb americana, en un moment icònic dels playoffs. Foto: Toronto Star

A juny de 2018 es va unir al Darüssafaka turc però va provar sort de nou en les Lligues d’Estiu, de nou amb els Toronto Raptors, i el seu rendiment va ser tan bo que a primers d’agost de 2018 va trencar el seu contracte amb el conjunt turc i va signar un two-way contract amb els Raptors. Loyd va jugar un total de 12 partits amb els Raptors (2,4 punts en una mitjana de 4,6 minuts, amb un 50% en triples) i va formar part de la plantilla campiona de la NBA.

En l’altre costat del seu two-way contract, Loyd va ser un dels jugadors més destacats de la G-League liderant als Raptors 905 amb uns números de 22,5 punts, 5,8 rebots, 5,9 assistències i 1,8 robatoris. Eixe rendiment li va permetre anar acumulant designacions al llarg de la temporada fins que va a ser inclòs en el Millor Quintet tant de la NBA G-League Showcase com del All D-League.

Plantilla tancada

Amb aquest fitxatge Jaume Ponsernau ja té als 14 jugadors de la primera plantilla taronja que buscaran entrar en el playoff d’Eurolliga com a objectiu principal. La plantilla estarà formada por: Vives, Van Rossom, Quino Colom, Sastre, San Emeterio, Abalde, Loyd, Marinkovic, Doormekamp, Labeyrie, Tobey, Motum, Ndour i Dubi.