Valencia Basket Club
»
»
»
»
»
El València Basket comunica el nom del seu nou Director General

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Enric Carbonell
Enric Carbonell, nuevo Director General del Valencia Basket. Foto: Valencia Basket.

El València Basket comunica el nom del seu nou Director General

Enric Carbonell, nuevo Director General del Valencia Basket. Foto: Valencia Basket.

El fins ara Director d’Operacions i Processos del València Basket serà el seu nou Director General, càrrec que ocuparà fins al pròxim 1 de gener 2022 Paco Raga. Això succeeix després de tres mesos de la dimissió de José *Puentes anterior Director General del club «taronja».

ENRIC CARBONELL ASUMIRÁ EL CÀRREC DE DIRECTOR GENERAL EL PRÒXIM 1 DE GENER DE 2022 QUAN FINALITZARÀ LA INTERINITAT DE PACO RAGA

El València Basket informa que Enric Carbonell assumirà el càrrec i iniciarà «un procés de conéixer en profunditat les diferents àrees i departaments que formen part del Projecte Llegat de Juan Roig». Enric Carbonell, que es va unir al Club el mes de setembre passat de 2020 després del seu pas per la Fundació Trinidad Alfonso.

fonteta
La Fonteta, vacía. Foto: Valencia Basket.

El pròxim Director General ha comentat després de conéixer-se el seu nomenament: “Tots els que formem part d’aquest Club tenim grans reptes per davant, que s’uneixen en un únic objectiu: il·lusionar a la Fonteta, als seus treballadors i treballadores i als nostres Mecenes Juan Roig i Hortensia Herrero”.

Enric Carbonell, nascut a València fa 34 anys, exercia fins ara com a Director d’Operacions i Processos, sent el principal responsable dels esdeveniments organitzats pel Club de la mà de les diferents institucions nacionals i internacionals del món del bàsquet.

Por Golsmedia