Valencia Basket Club
»
»
»
»
»
»
»
València Basket cau davant la Virtus i perd el bitllet a Eurolliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Teodosic fintando a Mike Tobey. Foto: Valencia Basket Club

València Basket cau davant la Virtus i perd el bitllet a Eurolliga

Teodosic fintando a Mike Tobey. Foto: Valencia Basket Club

El camí de València Basket Club en l’Eurocup ha arribat a la seua fi. La segona competició europea en el món del bàsquet està vivint els play-offs que decidiran el campió de la competició però ja no comptaren amb l’equip de la capital del Túria. Les semifinals van enfrontar a l’equip taronja contra la Virtus de Scariolo, Teodosic o Belinelli, entre altres. El partit només va tindre un color, l’equip italià va ser superior en tots els moments del joc.

Les sensacions no van ser bones des del primer quart per a l’equip dirigit per Joan Peñarroya. El conjunt italià va començar el partit molt endollat, van guanyar els dos primers quarts de manera molt folgada, amb 27 punts en el primer i 23 en el segon. València Basket va ser a remolc durant tota la primera meitat i va patir molt en cada atac de la Virtus, que aconseguien materialitzar un alt percentatge.

VALÈNCIA BASKET NO JUGARÀ L’EUROLLIGA

Només el tercer quart i l’inici del quart quart van ser un oasi de superioritat per a l’equip local. València Basket va eixir del descans amb una altra mentalitat i gràcies a un gran Xabi López-Arostegui van aconseguir reduir distàncies i començar l’últim quart amb tan sols cinc punts de desavantatge. Sam Van Rossom va mantindre visca la flama taronja en els primers compassos de l’últim període i va posar a València Basket a tres punts.

Martin entrando a canasta. Foto: Valencia Basket

Un arreón final de la Virtus va decantar el partit, que es va anar fins al 73-83 final. La final serà Virtus Bologna – Burssaspor i d’ací eixirà un bitllet per a l’Eurolliga. València Basket es queda sense bitllet esportiu per a la màxima competició del món del bàsquet però encara té altres vies per a entrar. Els equips russos poden quedar exclosos de la competició i l’Eurolliga hauria de repartir, mitjançant ‘wildcars’, les tres places corresponents.

Por Golsmedia