Benigànim
»
»
»
»
»
El Club de Basket Benigànim continua amb il·lusió la seua marxa en Preferent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Imagen del primer equipo del Club de Basket Benigànim.

El Club de Basket Benigànim continua amb il·lusió la seua marxa en Preferent

Imagen del primer equipo del Club de Basket Benigànim.

Després d’una temporada 2019/20 rara però gratificant per l’ascens a Preferent del primer equip del Club Basket de Benigànim, des de Golsmedia Sports hem tornat a parlar amb Rubén Santana, capità de l’equip, per a conéixer com estan portant des del club aquesta temporada tan il·lusionant i que ens compte les seues sensacions.

Després de l’ascens en la temporada del 19/20 com vau iniciar el curs 20/21?

Ho iniciem amb il·lusió, després d’haver lluitat per aquest somni, teníem com a objectiu intentar mantindre’ns en aquesta nova categoria. Hem tingut canvis en el cos tècnic i en la junta directiva i ens hem pogut acoblar bé a aquests nous rols, a partir d’ací l’única filosofia que tenim és la de treball i més treball.

«DESPRÉS D’HAVER LLUITAT PER AQUEST SOMNI, EL NOSTRE OBJECTIU ÉS MANTINDRE’NS EN AQUESTA CATEGORIA»

Com ha sigut el temps de Covid-19 per al club?, Quines accions heu realitzat durant aquest temps?

Ha sigut dur a tots els nivells, som un grup molt cohesionat. Més enllà d’equip som amics i el fet de no veure’ns i competir braç a braç cada setmana ha sigut difícil de suportar. Estàvem en contacte a través de les xarxes socials i altres però no era un ambient còmode. Pel nostre compte hem intentat mantindre’ns en la millor forma possible i estar el més preparats possibles per a l’inici de la competició.

Ruben Santana, capitán del equipo del Club de Basket Benigànim.

Han canviat moltes coses en els partits per la situació actual del Covid-19?

En arrancar la lliga continuem amb els protocols respecte a la manera de posicionar-nos en les banquetes, controls d’entrada i eixida de pavellons, gel en cada aturada de joc i altres mesures. Qualsevol mesura és poca i complim amb totes elles pel benestar de tots.

Sobre les competicions, en què situació us trobeu ara?, com s’espera que siga el calendari en els pròxims mesos?

Ara mateix la competició està parada fins al 14 d’abril. Aquestes setmanes hem pogut tornar als entrenaments i estem a l’espera del que es puga decidir des de federació i Conselleria. El major problema serà la falta de dates ja que en total hauríem de jugar uns 18 partits a partir d’aquesta data i és molt complicat, tal vegada un final de competició alternatiu seria la solució.

Com us heu trobat en Preferent?

La veritat que millor del que tots esperàvem, els jugadors hem acoblat bé els nostres rols. Sabem que metodologia de joc tenim i que hem de fer per a traure els partits, ara mateix som *colíderes amb les mateixes derrotes que Alzira i continuem vivint aquesta aventura.

Quins objectius us marcau per a aquesta temporada com a equip i quins objectius teniu a curt i llarg termini com a club?

Aquesta temporada l’objectiu principal seria reprendre les competicions, a partir d’ací sabem que la salvació és la nostra meta, tot el que puga vindre després benvingut siga, treballarem intensament per això però amb calma. A nivell de club esperem sobretot mantindre les línies de patrocini que tant ens estan ajudant i als quals estem molt agraïts i fer créixer l’amor per aquest esport en la nostra localitat.

Com veus el panorama actual de l’esport?, creus que s’està realitzant tot com deuria?

És complicat, és una situació molt surrealista, crec que ningú tenim idees ni coneixements suficients per a afrontar aquesta situació. Algunes mesures ens poden semblar més raonables, unes altres ens poden disgustar més però el més important és tindre criteri com a persones i fer que tot siga el més suportable possible.

Com és el suport des de l’Ajuntament de Benigànim?

L’ajuntament és una peça clau en la nostra formació. Com a club estem contents i agraïts amb la seua implicació, esperem que ens continuen ajudant i recolzant en la mesura del possible ja que any rere any anem demostrant que som una organització amb un potencial important (als resultats ens remetem) i aspirem a molt més, ja que sens dubte necessitarem de la seua col·laboració.