Canals
»
»
»
»
»
Canals suma calidad a sus infraestructuras deportivas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pista-padel-canals
Césped artificial cambiado en la pista 1 de pádel.

Canals suma calidad a sus infraestructuras deportivas

Césped artificial cambiado en la pista 1 de pádel.

Les instal·lacions esportives de Canals han millorat la seua infraestructura i la qualitat de les pròpies instal·lacions durant aquests mesos en què, desgraciadament a causa de la pandèmia, el seu ús ha sigut menor. Això ha permés poder treballar en elles i realitzar les accions necessàries per a millorar la infraestructura de les instal·lacions esportives.

La totalitat de les millores que s’han dut a terme formen part del pla que tenia programat l’Ajuntament de Canals per a la millora de de infraestructures i augment de la seua qualitat en les instal·lacions esportives en el 2020 que se sumen a les mesures que han millorat la seguretat en totes elles.

lona-padel-canals
Inclusión de las lonas en las pistas de pádel.

El consistori s’havia marcat millorar les infraestructures esportives i dotar a les instal·lacions d’una major qualitat, per això, una de les accions més rellevants ha sigut el tancament de les pistes de pàdel 2 i 3, a més de la col·locació de lones que deixen pràcticament tota la instal·lació coberta. També, en aquestes mateixes pistes s’ha dut a terme el canvi dels projectors de llum que passen a ser de led.

La pista 1 de pàdel també ha vist com se li ha canviat la gespa artificial oferint un color blau molt atractiu per a tots els usuaris. Dins de totes aquestes millores, l’equip de govern ha decidit adquirir un nou programa de gestió per a les reserves de les pròpies instal·lacions esportives, així com poder realitzar diferents gestions de manera en línia.

D’altra banda, s’han emportat diferents millores en el camp de futbol. Una d’elles ha sigut el manteniment de la gespa artificial perquè es puga continuar jugant sense cap mena de problemes i siga més segur, i una altra de les millores ha sigut la reparació de les juntes que havien al voltant del camp perquè la instal·lació tinga una vida útil molt més llarga.

Finalment, s’han realitzat un parell de millores gràcies a diferents subvencions que ha aconseguit el consistori. Quant al frontó número 2, s’han reparat les goteres existents en la instal·lacions, s’ha canviat la xarxa lateral i s’ha realitzat una millora energètica gràcies a la instal·lacions de focus tipus led. Respecte al *trinquet, s’ha procedit a canviar la coberta i la xarxa protectora d’aquesta, així com la millora energètica de la instal·lacions amb focus de tipus led que permeten un major estalvi econòmic en les instal·lacions esportives de Canals.

trinquet-futbol-canals
Mejoras en el trinquet y en el césped artificial del campo de fútbol de Canals.

Por Golsmedia