Dénia
»
»
»
»
»
Dénia presentarà el seu primer equip Femení de Raspall el diumenge en el Trinquet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
El equipo femenino de Raspall de Dénia durante un entrenamiento.

Dénia presentarà el seu primer equip Femení de Raspall el diumenge en el Trinquet

El equipo femenino de Raspall de Dénia durante un entrenamiento.

Aquest diumenge és un dia molt especial per a l’Escola Municipal de Pilota Valenciana de Dénia. Coincidint amb el 8 de març que és el dia Internacional de la Dona, en el Trinquet «el Rovellet» es durà a terme la presentació del primer equip femení de Raspall de l’Escola de Dénia.

A partir de les 11:30h tindrà començament la presentació i la partida d’exhibició entre les integrants de l’equip femení de Raspall.

AQUEST DIUMENGE A les 11:30H ES PRESENTARÀ L’EQUIP FEMENÍ DE *RASPALL DE DÉNIA

A més d’aquest acte tan especial, hauran diferents partides de veterans i xiquets durant tot el matí en el *Trinquet.

En aquesta jornada seran presents representants del consistori local, entre ells, Raúl García de la Reina, regidor de Cultura i Esports de la localitat alacantina i Javier *Scotto, regidor de Protecció Ciutadana i Igualtat.

Integrants de l’equip Femení de Raspall de Dénia.

Parlant de les vertaderes protagonistes, l’equip femení de *Raspall de Dénia està compost per: *Cani, *Vero, *Isa, *Patri, *Ysabel, *Sabela i Sonia.

Des de *Golsmedia *Sports hem volgut parlar amb Sonia Carrió per a conéixer com han format l’equip i descobrir com viuran aquest dia les integrants de l’equip.

Segons ens comenta Sonia, “portava temps veient al meu fill jugar i em va semblar un esport cridaner i divertit». Llavors, va aparéixer l’oportunitat. Segons ens compta, “només faltava que m’animaren una mica i trobar unes companyes tan motivades com jo. En aquest moment ja som 8 dones en l’equip”.

Les jugadores escoltant els consells de Tomàs II, entrenador de l’escola.

L’equip està compost per dones de diferents edats, on Sonia és la més major, “per l’edat cadascuna tenim unes expectatives, la meua és no lesionar-me”, comentava entre riures.

Les expectatives de tot l’equip estan centrades en “que es cree un grup en el qual es gaudisca jugant al *Raspall, que la dona tinga un espai i representació en el *trinquet i que no es perden les nostres tradicions. 
El *Raspall és molt més que un joc, són valors, cultura i arrels”.

«VOLEM QUE LA DONA TINGA UN ESPAI I REPRESENTACIÓ EN EL 29TRINQUET»

Respecte a la mescla d’emocions i sentiments que esperen tindre aquest diumenge en la seua esperada presentació com a equip, Sonia ens diu que “aniré amb els meus fills i la meua filla, és el que més m’emociona. Mostrar-los que és igual l’edat, la vergonya que es puga tindre, si saps jugar més o menys, el fet és estar i crear moments bonics amb amics i família”. I afig que “necessiten aqueixa visualització i difusió per a promocionar l’equip i l’esport, ja que si la gent el desconeix és com si no existira”.

Finalment, a l’hora d’animar a més gent a introduir-se en la Pilota Valenciana i concretament en el *Raspall, Sonia els *díria que “l’escola de *Pilota Valenciana és una escola inclusiva. M’he adonat que és un joc on es comparteix més que es competeix i acaba sent molt gratificant a nivell personal”.

Des de l’Escola Municipal de *Pilota de Dénia es vol animar a totes les persones que tinguen interés a anar a provar aquest esport, que reuneix la tradició valenciana juntament amb l’amistat que es genera amb totes les companyes.

Cartel Presentación Equipo Femenino de Raspall de Dénia.