La Nucía
»
»
»
»
»
La Nucia acollirà els partits d’España Sub-19 de classificació a l’Euro 2022

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
españa
México vs España Sub 19 del pasado Octubre en el Estadi Olímpic Camilo Cano. Foto: Raquel Cuartero.

La Nucia acollirà els partits d’España Sub-19 de classificació a l’Euro 2022

México vs España Sub 19 del pasado Octubre en el Estadi Olímpic Camilo Cano. Foto: Raquel Cuartero.

Gran notícia per a la població de La Nucia, per a tot la comarca, per a tots els aficionats al futbol de la Comunitat Valenciana que podran acostar-se al Estadi Camilo Cano de La Nucia aquest març i gaudir allí de la Selecció Espanyola Sub-19, i altres tres seleccions.

DEL 22 Al 30 DE MARÇ JUGARAN A LA NUCIA LES SELECCIONS D’ESPANYA, RÚSSIA, ÀUSTRIA I DINAMARCA

La Nucia ha sigut seleccionada com la seu dels partits del «minitorneig Elit» per a preparació de l’Eurocopa Eslovaquía 2022. Les seleccions d’Espanya, Rússia, Àustria i Dinamarca competiran amb la mirada posada en aqueix gran torneig.

Entre els integrants de l’última convocatòria de la Selecció *Sub-19 del passat octubre en partits a la província d’Alacant van estar talents com: Nico Serrano (Athletic Club), Álex Balde (FC Barcelona), Hugo Novoa (Leipzig), Pablo Torre (Real Racing), Jesús Vázquez i Rubo (València CF), Alejandro Giménez i Rodrigo (Vila-real), Pablo Marín (Reial Societat), Juan Luis Sánchez i Carlos Rivera (Sevilla FC), Marc Pubill (Llevant UE)…

jesus vazquez
Jesús Vázquez a la izquierda, en un partido con España Sub-19 en La Nucia el pasado octubre. Foto: Raquel Cuartero.

Enrique Ortolá, vicepresident de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i Damián López, delegat Provincial d’Alacant de la FFCV van visitar ahir les instal·lacions del Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia al costat de Sergio Villalba, regidor d’Esports i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia. L’objectiu d’aquesta reunió tècnica era començar a preparar aquest torneig i tots els requisits tècnics que exigeix la UEFA per a aquests partits internacionals oficials sub 19.

En les pròximes dates es donaran més detalles sobre els horaris d’aquestes trobades que se celebraran del 22 al 30 de març.

Por Golsmedia