La Nucía
»
»
»
»
»
Marcos Combarro, futur del Trial amb segell a La Nucia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Marcos Combarro durante una prueba de trial.

Marcos Combarro, futur del Trial amb segell a La Nucia

Marcos Combarro durante una prueba de trial.

Marcos Combarro és la futura estrela de La Nucia en l’àmbit del motor. Amb tan sols 12 anys, destaca en el trial i ja es troba entre els millors d’Espanya en la seua categoria.

Des de Golsmedia Sports hem parlat amb Marcos per a conéixer la seua història i la seua motivació pel trial.

Des de quan pràctiques trial?, què et va moure d’aquest esport?

Practique trial des dels tres anys. Vaig descobrir aquest esport per casualitat i m’encante, des del primer dia que vaig començar a practicar-lo m’agradava moltíssim eixir a entrenar i li posava molt d’esforç, això va ser el que em va moure. Li posava tantes ganes que aprenia molt ràpid i llavors vaig entendre que se’m donava bé i vaig decidir continuar practicant.

Marcos Combarro en una de las zonas del Trial de La Nucía .

Quant temps li dediques setmanalment?, Realitzes algun altre esport o exercici físic complementari?

El meu esport principal és el trial amb moto, però també és veritat que faig altres esports per a exercitar el meu cos. Faig bici de trial que després m’ajuda en l’equilibri i en els moviments en la moto, també faig sessions de gimnàs per a tindre mes força sobre la moto.

Has pogut participar en el Nacional Juvenil de Trial, com t’has sentit competint?

Estava molt nerviós ja que ha sigut el meu segon any participant en el Campionat d’Espanya i a més m’estrenava en Juvenil A, però a mesura que passaven les carreres em vaig anar sentint més segur sobre la moto. També em van ajudar els dos podis a Ripoll, això em va fer guanyar confiança i entrenar amb més ganes per a continuar amb les carreres.

«DECIDIM COMPETIR EN JUVENIL A PERQUÈ ELS TEUS RIVALS NO ES MESUREN PER L’EDAT SI NO PEL NIVELL QUE TENEN»

Com és el participar amb rivals de major edat que tu?

No és fàcil, però jo crec que els teus rivals no es mesuren per l’edat si no pel nivell que té cadascun. Quan va començar la temporada decidim competir en Juvenil A perquè el nivell que jo tènia era molt semblant al qual exigeix aquesta categoria, clar que sabíem que els meus rivals anaven a ser majors que jo, però decidim arriscar-nos i al final ha eixit molt bé.

Quin somni vols complir amb aquest esport?

M’encantaria arribar a competir a nivell mundial, però això aquesta molt lluny, jo el que faig és posar-me metes més pròximes i anar complint-les. Tinc molt clar que un altre somni que vull complir és donar visibilitat a aquest esport perquè molt poca gent el coneix i és molt difícil competir a nivell mundial sense un equip que t’ajude econòmicament.

Han canviat moltes coses en els tornejos per la situació actual?

Desgraciadament sí, ara la màscara ja forma part del nostre equipament, l’hem de portar en tot moment menys quan estem fent la zona que ens deixen baixar-nos-la. També prohibeixen el públic, amb cada pilot només poden anar tres acompanyants. Les carreres han canviat molt amb el *COVID–19, però si volem continuar gaudint amb les carreres ens hem d’adaptar.

Notes el suport que se’t dona des de La Nucia?

Tenim la sort que els meus pares porten vivint quasi vint anys a La Nucia, i gràcies a això podem gaudir de totes les instal·lacions que ens ofereixen a la Ciutat Esportiva Camilo Cano.