La Nucía
»
»
»
»
»
L’escola de bàdminton de La Nucia arranca la setmana vinent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
La Escuela de Bádminton se desarrollará en el nuevo Pabellón Muixara.

L’escola de bàdminton de La Nucia arranca la setmana vinent

La Escuela de Bádminton se desarrollará en el nuevo Pabellón Muixara.

Dimecres que ve 14 d’abril començaran les classes de l’Escola de Bàdminton de La Nucia en el nou Pavelló *Muixara. Després de la reeixida “Jornada de Portes Obertes” durant Setmana Santa es posa en marxa aquesta nova Escola de Bàdminton. Tod@s l@s interesad@s han d’inscriure’s en cbadlanucia@gmail.com

En aquest mes d’abril el Bàdminton se suma a l’àmplia oferta d’Escoles Esportives de “La Nucia, Ciutat de l’Esport”. El Club de Bàdminton de La Nucia coordina i dirigeix aquesta nova escola esportiva que compta amb el suport i col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Nucia. L’obertura del segon Pavelló possibilita continuar creixent escoles esportives per a continuar fomentant el “esport base” i “esport escolar” entre la població nuciera.

LA NUCIA COMPTARÀ AMB UNA ESCOLA DE BÀDMINTON EN LES SETMANES VINENT

L’horari de l’Escola de Bàdminton de La Nucia serà dilluns i dimecres a la vesprada en el nou Pavelló Muixara. De 17,30 a 19 hores donaran les seues classes els esportistes de 8 a 16 anys i de 19 a 20,30 hores els esportistes a partir de 16 anys. És una escola de Bàdminton d’Iniciació i Perfeccionament, per la qual cosa podran inscriure’s persones que mai abans hagen jugat a aquest esport.

L’Escola de Bàdminton La Nucia arrancarà el dimecres 14 d’abril, a l’ésser el dilluns 12 d’abril festiu local a La Nucia “Dia de Sant Vicent”.

Entrenador nacional amb àmplia experiència

El monitor i director de l’Escola de Bàdminton és Dani Sánchez *Larsen, entrenador Nacional de Bàdminton amb una àmplia experiència en el “bàdminton base”, on ha entrenador i format a diferents jugadors medallistes en Campionats d’Espanya en categories interiors. Com a esportista va ser campió de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor i Subcampió d’Espanya en dobles mixtos, sent esportistes d’Alt Rendiment durant més de 10 anys. Posteriorment ha sigut campió en diverses ocasions de Màster Nacionals Absoluts en dobles.

Inscripcions

Totes les persones interessades a participar en aquesta Escola de Bàdminton han d’inscriure’s a través de l’email cbadlanucia@gmail.com amb la següent informació: nom, cognoms, data naixement, DNI i número de telèfon. Allí s’informarà de tots els detalls de l’Escola de Bàdminton de La Nucia.

Jornada de Portes Obertes

Diumenge passat 4 d’abril al matí es va desenvolupar la “Jornada de Portes Obertes, Veuen a Jugar al Bàdminton”, totalment gratuïta, en el nou Pavelló La *Muixara. 25 persones de totes les edats, des dels 9 fins als 55 anys van participar en aquesta jornada i molts d’ells van mostrar el seu interés per a apuntar-se a l’Escola de Bàdminton de La Nucia. Aquesta jornada a més d’amb Dani Sánchez. Monitor Escola, va comptar amb la presència dels jugadors David *Aboal i Carlos Sánchez, que van intercanviar volants amb les persones participants. Carlos Sánchez va ser campió d’Espanya *sub 19 i guanyador de màster nacionals absoluts en dobles masculins. Actualment és un jugador patrocinat pel projecte *FER.

Por Golsmedia