Rojales
»
»
»
»
»
El Club Handbol Thader de Rojales continua amb el seu creixement des de la base

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Acción durante un encuentro del equipo senior del Club Balonmano Thader de Rojales.

El Club Handbol Thader de Rojales continua amb el seu creixement des de la base

Acción durante un encuentro del equipo senior del Club Balonmano Thader de Rojales.

El Club Handbol Thader de Rojales és un dels clubs clàssics de la Vega Baixa que va desaparéixer i en 2008 va tornar a formar la seua escola. En l’actualitat, hi ha més de 60 xiquets i xiquetes gaudint de l’handbol i el club compta amb un equip sènior masculí en primera autonòmica, un juvenil masculí en segona divisió i un cadet femení en lliga preferent.

L’equip sènior, després de 30 anys es va perdre, i com ens compten des del club, «fa uns anys el recuperem per a intentar fomentar la base i així incentivar als joves. Volem tindre un equip per categoria amb gent d’ací i voltants».

«VOLEM TINDRE UN EQUIP PER CATEGORIA AMB GENT D’ACÍ I VOLTANTS»

El sènior, després de l’última derrota davant el *CH Santa Barbara *Monover, va acabar la primera fase en quarta posició en el grup 2 d’Alacant i ara es troba en la segona fase de grup 2 d’Alacant, on després de quatre jornades, se situa en segona posició empatat a punts amb el *Handbol Ibi, primer classificat.

Imagen del juvenil masculino del Club Balonmano Thader de Rojales.

El juvenil masculí està disputant la segona fase del grup sud en la categoria de segona divisió juvenil. Marxen tercers en el grup d’aquesta segona fase, després d’una primera fase on l’equip no va poder trobar la victòria. La ideal del club és que els juvenils «siguen els que nodrisquen al primer equip i formen un gran grup a Rojales. La temporada està sent com esperàvem, el juvenil ha competit molt bé, amb resultats atapeïts».

Respecte al cadet femení, estan disputant la competició el grup 3 de alicante de lliga preferent en un any d’aprenentatge, a l’ésser un equip molt recent, en el qual a poc a poc es van formant a pesar que els resultats no acompanyen per la gran tradició d’handbol femení dels seus rivals. Jose Antonio Calderón, que ha jugat en Lliga Asobal, és l’entrenador de l’equip que, amb xiques que a penes han jugat en categories inferiors, es mostren contents amb la seua evolució.

Imagen del cadete femenino del Club Balonmano Thader Rojales.

Com ens indiquen des del club, «ha sigut un any complicat. S’ajornen molts partits pel Covid-19 i hi ha problemes que sorgeixen per a jugar els partits». Això també s’ha notat en la quantitat d’equips, com assenyalen, «altres anys teníem benjamí, alevin mixt però enguany ha sigut més complicat. Fins a infantil no hi ha competició en aquesta zona i això també ho dificulta».

Encara així, les forces en el club continuen intactes i amb el seu objectiu clar de potenciar el club creant una base sòlida que permeta mantindre’s. En aquesta temporada, l’equip sènior ha donat una passada avant sent habitacions i quedant-se a un punt de jugar la segona fase amb els equips de dalt per a ascendir a 2 nacional. El juvenil ja està en la segona fase per a continuar evolucionant de cara a la pròxima temporada i barallar pels llocs alts de la classificació. I el femení, comença la segona fase amb moltes xiques en el seu primer any d’handbol per a continuar aprenent i així construir un bon equip per al futur.