CD L'Alcora
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
CD L´Alcora, el viatge de 973 km amb la il·lusió de la Copa en les seues maletes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
alcora
Foto: CD L´Alcora.

CD L´Alcora, el viatge de 973 km amb la il·lusió de la Copa en les seues maletes

Foto: CD L´Alcora.

Aquest dimecres a les 19.30 hores el CD L´l’Alcora, Campió de La Nostra Copa 2021/22, es juga en el camp José Martínez Pirri de Ceuta, el seu somni d’enfrontar-se a un equip de LaLiga en la Copa del Rei.

104 x 65 metres és la dimensió del terreny de joc d’aquest camp amb nom de llegenda del Reial Madrid: Pirri. En els anys 70 el futbolista de Ceuta va brillar amb el conjunt blanc. La capacitat d’aquest recinte esportiu: 1.200 espectadors (segons la Federació de Ceuta). En aquest lloc a 973 quilòmetres de L´l’Alcora es jugarà el seu somni coper l’equip de Vicente Pastor.

«ANEM MOTIVADÍSIMS, PER A MOLTs AQUESTA SERÀ UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA, EL VIURE UN PARTIT AIXÍ QUE TÉ COM A PREMI EL JUGAR DAVANT UN PRIMERA DIVISIÓ, IMAGINAT!»

El viatge no serà gens fàcil. L’equip ha agafat un autobús aquest matí de dimarts a València, i d’ací agafaran un tren AVE amb destinació a Sevilla. En la capital andalusa agafaran un autobús cap a Algesires, i d’allí aniran a Ceuta mitjançant un Ferri. Un viatge llarg de moltes parades però que supliran amb l’enorme il·lusió de l’expedició en aquest partit.

Vicente pastor
Vicente Pastor, entrenador del CD L´Alcora recibiendo la medalla de Campeón de La Nostra Copa.

Golsmedia ha contactat amb el míster Vicente Pastor per a conéixer com arriba el CD L´l’Alcora a aquesta trobada: «Anem motivadísims, per a molts aquesta serà una experiència única, el viure un partit així que té com a premi el jugar davant un Primera Divisió , imaginat!», ens comenta. En relació a com arriba l’equip a aquest partit, tindrà tres baixes: Pau lesionat en pretemporada, no podrà comptar amb Pablo (lesionat la primera jornada de lliga), i Mallol aquesta setmana patia lesió contra el Alqueríes. «Arribem en un bon moment en lliga, pese a l’empat de l’altre dia on vam meréixer per ocasions la victòria, seguim ací a dalt prop de la promoció».

«EN UN PARTIT ÚNIC QUALSEVOL DETALL POT SER DECISIU»

En l’equip afronten amb responsabilitat i il·lusió aquest partit: «Sabem que a l’Alcora es muntarà una festa, amb pantalla gegant, i ens estaran veient i secundant, i serà una motivació extra per a portar-los aquesta victòria a l’Alcora». El mister assenyala que és una trobada amb una mica d’incertesa per enfrontar-se a un rival desconegut, el CD 6 de Juny, i que comptarà amb el públic al seu favor, aspecte que el farà perillós. Aquest és el missatge de l’entrenador: «En un partit únic qualsevol detall pot ser decisiu, nosaltres hem de fer les coses molt bé, i ser conscients que és un partit sol on ells tindran el seu suport en la graderia i hem d’evitar que això ens afecte en excés».

alcora campeón
El CD L´Alcora Campeón de la primera edición de La Nostra Copa.

Molt bona sort a l’expedició del CD L´l’Alcora, confíem en ells. És el moment de guanyar i gaudir perquè aquesta és una experiència única: «El viatjar el dia d’abans, la nit d’hotel, el passeig previ al partit, tot això farà que guanyem o no serà una experiència que no oblidarem mai, anem per aquesta aventura!», són les paraules de Vicente Pastor.

El viatje ja ha començat… (twitter de Álex Felip):