CF Cullera
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
CF Cullera, l’escola del club que supera el seu centenari

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
cf cullera

CF Cullera, l’escola del club que supera el seu centenari

A la comarca de la Ribera Baixa es troba Cullera, destinació turística que destaca per les seues platges i per un castell q va manar construir el rei Jaume I el Conqueridor. Des d’allí s’observa el camp Aèrea remodelat aquest 2022, amb nova gespa, noves banquetes, videomarcador, un camp d’entrenament extra a un dels fons… tot això com a reconeixement a la seua labor formativa l’any del centenari.

Josep Victoria: «Nosaltres adaptem el model de joc al com és el jugador»

El club compta amb 19 equips, 10 de futbol 11 i 9 de futbol 8. A més aquest curs cal destacar que per primera vegada s’ha format un femení de categoria Infantil. En el futbol 8 la prioritat és que es gudisquen els xiquets mentre els van ensenyant els conceptes bàsics del joc. Després en el Futbol 11 ja s’introdueixen exercicis més complexos, de presa de decisions, la tàctica, sempre amb la pilota com a protagonista.

cf cullera

Josep Victoria, Coordinador F-7,  ens explica: «Nosaltres adaptem el model de joc al com és el jugador, si creguem que tenim jugadors de jugar a la pilota per baíx o més físics el entrenador decideix que es el millor pel equip». 

cf cullera

MArc Mollà: «La nostra tasca com entrenador es introduir alguns conceptes táctics molts básics per a que vatjen adaptanse en un camp més gran i intentar ajudarlis en eixa adaptació»

Exercicis lúdics perquè es divertisquen els jugadors i activitats dirigides per a fomentar la cohesió dels grups. Marc Mollà, capità del primer equip i entrenador de l’Infantil C ens explica com treballen amb els jugadors quan fan aqueix salt del futbol 8 al futbol 11. Ell ens parla respece a esta situació dels jugadors que pasen del futbol 8 al següent nivell: «La nostra tasca com entrenador es introduir alguns conceptes táctics molts básics per a que vatjen adaptanse en un camp més gran, i intentar ajudarlis en eixa adaptació i per a que competeixen en la nova categoría».

Una de les prioritats de l’escola del Cullera és transmetre una sèrie de valors als seus jugadors per al seu desenvolupament també personal. Valors que els mateixos jugadors de la seua pedrera ens detallen como respecte, valenía, disciplina...  El club de tot un poble, amb un gran grup humà darrere. Així ens defineixen al CF Cullera.

Categorías CF CulleraVideos