»
»
»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | Gran gal.la de lliurament de premis de la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL-SALA | Gran gal.la de lliurament de premis de la temporada

 

El comité tècnic de futbol-sala de la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana farà entrega el proper dia 21 de Juny dels premis i trofeus corresponents a l’actual temporada.

Serà a la sala José Iturbi del Palau de la música de la ciutat de València on el posarà punt final a la campanya. Un curs mes, el comité tècnic de futbol-sala farà entrega dels trofeus als equips campions i subcampions de les competicions de la província de València i també els premis a la esportivitat als més destacats de la campanya que ja toca al seu fi.

Tres equips valencians a primera divisió

Recordem que la Comunitat Valenciana compta amb tres equips en la màxima categoria del futbol-sala espanyol. Es tracta del Levante UD Dominicos Maristas, qui va aconseguir la permanència després d’un final de temporada agónic encara que va protagonitzar una Copa del Rei inoblidable on va caure a les semifinals. eliminat pel totpoderós El Pozo de Múrcia.

Junt a l’equip blaugrana, el Rehabmedic Peniscola ha signat la millor temporada de la seua història classificant-se tant per a la Copa d’Espanya com per als play-offs pel titol de lliga.

L’Elx es quedà a les portes de la primera

Per desgràcia no els acompanyarà la propera temporada en primera l’Elx, que va caure en l’ultim partit de la final per l’ascens a primera divisió. Després de guanyar el primer enfrontament en canxa d’O’Parrulo (2-4) tenia dos oportunitats d’aconseguir el dessitjat ascens al pavelló Esperanza Lag il.licità, però els gallecs guanyaren els dos encontres per 1 a 5 i 0-2, deixant a l’equip frangiverd amb la mel als llavis.

El tercer equip de primera divisió valencià és el que representa a la Universitat d’Alacant, que, precisament, este dissabte conclourà la lliga jugant a casa front el FS Ciudad de Alcorcón. Actuament ocupa el segón lloc a la classificació per darrere de l’intractable campió, el Futsi Atlético féminas.