»
»
»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | Els jocs esportius s’acomiaden fins el proper curs

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

FUTBOL-SALA | Els jocs esportius s’acomiaden fins el proper curs

Amb la presència del secretari general de la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, va posar-se el punt final a la temporada a les competicions de futbol-sala dels jocs esportius municipals de València amb el lliurament de premis que es cel.lebrà al Complex Cultural i Esportiu la Petxina.

Baix la atenta mirada del director-gerent de la Fundació esportiva municipal, José Vicente Berlanga i Pedro Server, representant de Caixa Popular, el saló d’actes va acollir el lliurament de premis tant als millor classificats com als més esportius, amb els premis joc net.

interior ok

En tot moment va recordar-se la importància de la informació per damunt de la competència esportiva, i va insistir-se en el respecte als valors de l’esport como ara la solidaritat, el companyerisme i el respecte a tots.

Els més menuts, benjamins i alevins, encetaren el passeig cap a l’escenari per tal d’anar arreplegant els premis guanyats al llarg de la temporada, seguits per les categories infantil i femenina per a tancar l’acte amb els reconeixements per a les categories cadete i juvenil.

En total, més de 40 equips sigueren guardonats en representació de tot el futbol-sala escolar de València per part de la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de la ciutat.