»
»
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Confirmat l’orgaigrama de les Seleccions Valencianes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | Confirmat l’orgaigrama de les Seleccions Valencianes

El Comité Tècnic de Futbol Sala de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha publicat oficialment l’organigrama que defineix el cos tècnic dels seleccionadors autonòmics per a la present temporada 2017/18. Foto: FFCV.

Damián López, president del Comité de Futbol Sala, ha acceptat la proposta de l’organigrama, pel que ja està clar els entrenadors que dirigiran totes les Seleccions i categories als distints campionats d’Espanya i que estaran baix la direcció esportiva de Braulio Corral i Jordi Durán, i amb la coordinació per provincies de Sergio Calduch a Castelló, Cristóbal Fortuny a València i Diego Arques a Alacant.

Pel que fa a les seleccions masculines, Francisco J. Aguilar, l’entrenador del Juvenil Divisió d’Honor de El Pilar serà qui es faça càrrec del Sub-19, acompanyat de Álex Moro, del Calpe de Tercera Divisió. Pel que fa la Selecció Cadet, l’entrenador serà José Fernando Filgueira, tècnic del Segorbe, acompanyat de Diego Muñoz, del Maristas.

Pel que fa a les femenines, el Seleccionador de la Sub-21 serà Ángel Zurilla, del Hispanic de Torrent, acompanyat per Maria José Pascual, qui sap el que es participar a la Selecció com a jugadora. La selecció Sub-21 es una de les grans bales dels nostres, doncs la darrera temporada, i també amb Zurilla a la banqueta, van aconseguir la tercera plaça.

Falta per confirmar els seleccionadors Infantils i Alevins, a més s’ha confirmat que la pròxima setmana començaran els entrenaments per als Cadets i Juvenils.