La Nostra Copa
»
»
»
»
»
»
»
»
Les 10 rondes per a ser el Campió de La Nostra Copa: dates, sortejos, participants

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
alcora campeón
El CD L´Alcora Campeón de la primera edición de La Nostra Copa.

Les 10 rondes per a ser el Campió de La Nostra Copa: dates, sortejos, participants

El CD L´Alcora Campeón de la primera edición de La Nostra Copa.

La segona edició de La Nostra Copa ja té data d’inici (el cap de setmana pròxim del 3-4 d’agost) i bases de la competició on s’estableixen les dates i regles del torneig. Recordem que el gran premi final és alçar el trofeu de Campió i el passe a la prèvia nacional per a participar en la Copa del Rei 2023/24. L’últim guanyador va ser el CD L´l’Alcora.

En total després del procés d’inscripcions seran 344 els clubs participants: 65 de Preferent, 110 de Primera Regional i 169 de Segona Regional (després de les renúncies i apartar als equips filials que no poden participar en el torneig).

LA NOSTRA COPA COMPTARÀ AMB 10 ELIMINATÒRIES (TOTES A PARTIT ÚNIC EXCEPTE LES SEMIFINALS) I ELS CLUBS DE PREFERENT ENTRARAN AL NOVEMBRE EN LA QUARTA RONDA

Format de la competició: Seran 10 eliminatòries a partit únic i una gran final que decidirà el guanyador de la segona edició de la *Nostra Copa. Les semifinals seran a anada i volta, la final a partit únic en camp per determinar. Hi ha determinats equips que per a quadrar les rondes classificatòries passaran de ronda després de ser els millors equips en les seues categories el curs passat.

PRIMERES ELIMINATÒRIES: Participaran equips de Segona Regional (el Guardamar Soccer passa de ronda). Ja es coneixen els aparellaments d’aquesta ronda que se celebrarà el 3-4 de setembre: ací pots descobrir-los. Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 3-4 setembre. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

CD Benifaió - UD Alginet
CD Benifaió y UD Alginet se enfrentaron en La Nostra Copa.

SEGONES ELIMINATÒRIES: Participaran els vencedors de Segona Regional de la primera ronda, el *Guradamar Soccer i tots els participants de Primera Regional (excepte el *Sp. Mislata que passa directe a la tercera). Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 10-11 setembre. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

TERCERES ELIMINATÒRIES (98 clubs): Els vencedors de la segones eliminatòries ara incloent també al Sp. Mislata es batran en nous aparellaments entre ells per a resoldre als que passaran a la tercera fase, a la quarta ronda d’eliminatòries. Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Data: 9 octubre. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

1 DE NOVEMBRE: ENTREN ELS CLUBS DE PREFERENT EXCEPTE VALL DE UXÓ I CREVILLENT ESPORTIU QUE INICIARAN EL SEU CAMÍ EN LA SISENA ELIMINATÒRIA

QUARTES ELIMINATÒRIES (112 clubs): Entren els clubs de Preferent que es mesuraran davant els supervivents de les rondes anteriors (tant equips de Primera com de Segona Regional). En aquesta fase tercera queden exclosos la Vall de Uxó i Crevillent Esportiu (els dos millors equips en puntuació en la passada Preferent). Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 1 novembre. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

CINQUENES ELIMINATÒRIES (56 clubs): Enfrontaments entre els vencedors de l’anterior fase, en aquesta ronda segueixen sense participar els exclosos Vall de *Uxó i Crevillent Esportiu. Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 6-8 desembre. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

SISENES ELIMINATÒRIES (32 clubs): Els supervivents de fases anteriors (28) se sumaran a la UD Vall de Uxó i Crevillent Esportiu, i es recuperarà a dos clubs de la fase anterior que van perdre (per sorteig). Aquesta repesca es produirà per a quadrar en 32 els participants en aquesta ronda. Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 5 de gener. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

LA FASE FINAL: EL SORTEIG ES REALITZARÀ PER PRÓXIMIDAD GEOGRÀFICA FINS A la RONDA DE SETZENS EL 15 DE FEBRER (INCLOSA)

SETENES ELIMINATÒRIES (16 clubs): Setzens es manté a partiu únic. Sorteig: aparellaments decidits per proximitat geogràfica. Dates: 15 de febrer. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

HUITENES ELIMINATÒRIES (8 clubs): Quarts de final a partit únic. SORTEIG PUR (ja no ve dirigit per proximitat geogràfica). Dates: 18 de març. En cas d’empat final decideixen els penals, sense pròrroga.

NOVENES ELIMINATÒRIES (4 clubs): Semifinal a ANADA I VOLTA en els camps dels semifinalistes. Dates:  6y 9 d’abril. El diferencial de gols determinarà el vencedor, si no decidiran els penals, no hi ha pròrroga.

municipal benetússer
Gran ambiente en la semifinal de La Nostra Copa en Benetuser.

DESENA ELIMINATÒRIA (2 clubs): LA FINAL a partit únic en camp i data per determinar. Si el partit acaba en empat hi haurà pròrroga, i després penals si fera falta.

Por Golsmedia

Categorías La Nostra Copa