Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Piles, una altra parada del programa ‘Pilota a l’Escola’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Piles, una altra parada del programa ‘Pilota a l’Escola’

La comarca de la Safor va ser escenari de les trobades de la «Pilota a l’Escola». Fins a 14 centres educatius de primària s’han congregat al Poliesportiu Municipal de Piles que ha acollit aquest esdeveniment per segon any consecutiu. Foto: FPV.

Al Poliesportiu de Piles la pilota valenciana és protagonista, especialment la modalitat de raspall, de fet el Ciscar de Piles compta amb una escola de pilota, i celebra partides professionals cada setmana.

Més de 500 alumnes de quart de Primària han gaudit de la pilota valenciana en les sis pistes que s’han habilitat. En aquesta iniciativa han participat els centres CEIP El Alcocero de Polinyà de Xúquer, CEIP El Rebollet d’Oliva, CEIP Mare de Déu dels Desemparats d’Oliva, Col·legi l’Encarnació de Sueca del CEIP José Pedrós de Piles, CRA Riera Baixa de Llaurí, CEIP Benicadim de Beniarbeig, CEIP Santa Anna d’Oliva, CEIP Sant Josep de la Muntanya d’Oliva, CEIP la Carrasca d’Oliva, CEIP Lluís Vives d’Oliva, CEIP Sant Pere Apòstol, de Alqueria de la Comtessa, CEIP Hort de Palau d’Oliva, i finalment CEIP Les Foies del Grau de Gandia.

El programa que engloba aquesta iniciativa es va gestar en el curs 2005/06 i és un projecte de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esports, que organitza la Federació de Pilota Valenciana. En aquest projecte participen tècnic de pilota i jugadors i jugadores destacats d’Escala i Corda, Raspall i Llargues.

A més, en la fase final d’ ‘Pilota a l’Escola’ col·laboren activament des d’aquest any 2018 la Fundació Trinidad Alfonso, amb l’aportació de material de marxandatge. Així, com també ho fa Orxates Mercader amb l’aportació de productes Xufa-Vit.

En aquesta penúltima cita van estar presents l’alcalde de Piles, David Morant, el regidor de Turisme, Custo Pons, acompanyant al president de la Federació de Pilota Valenciana (FPV), José Daniel Sanjuán, i els membres del CPV Piles.

Demà divendres serà Massalfassar la població que acollirà la trobada més multitudinària d’aquesta edició del programa.

Categorías Pilota Valenciana