Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Torna l’individual d’Escala i Corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Torna l’individual d’Escala i Corda

Aquest cap de setmana estan previstes les primeres partides de la 9ª Edició de l’Individual d’Escala i Corda, on quasi mig centenar de participants -de 18 equips repartits en sis categories– fer amb un prestigiós títol en una competició que es perllongarà també als mesos de juny i juliol.

La pilota de vaqueta rodarà pels trinquets més emblemàtics de tota la Comunitat Valenciana. Alguns com Petrer, Benissa, Vila-real, Onda o Torrent seran els escenaris on es disputarà la competició, que comptarà amb sis jugadors de renom per a la màxima categoria.

La categoria veterà incrementarà en aquesta edició la seua llista de participants, amb la finalitat de consolidar-se definitivament

Aquests seran Pasqual, de La Pobla -campió de la passada edició-, Terio de L’Eliana -subcampió– qui juga per al club de Llíria, a més de Boni -inscrit pel club de Meliana-, de l’alacantí Borja de Benissa, la jove promesa Edu del CPV Llíria o Christian, del CPV Pobla de Vallbona.

D’entre els equips participants, cal destacar al de Torrent, amb fins a 10 jugadors inscrits -bat el rècord de participació. Per darrere, comptem amb el club d’Onda, amb cinc inscrits, el de Meliana, amb quatre, i als equips de Llíria, Manises i Montcada, amb tres jugadors.

Categorías Pilota Valenciana