Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | La Diputació de València presenta les seues copes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | La Diputació de València presenta les seues copes

La IV Copa Diputació de València de raspall i la XI Copa Diputació de València d’escala i corda van ser presentades este dilluns a la seu de la institució provincial en un acte on els màxims protagonistes varen ser els jugadors participants.

thumbnail_autoritats

No es pergueren la cita el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que va fer d’amfitrió. “La Diputació ha estat sempre lligada a este esport i per a nosaltres és molt important mostrar-vos el nostre suport”, va afirmar. A més, va aprofitar l’ocasió per a anunciar la posada en marxa “d’una línia específica de 2.000.000 d’euros per a implementar  la subvenció de la Generalitat per tal de millorar els trinquets”. 

La Diputació de València va anunciar una línia de 2 milions d’euros per a implementar la subvenció i millorar els trinquets

També va estar present Isabel García, diputada d’Esports, Joventut i Igualtat, que és ja una cara habitual en tots els actes que envolten a la pilota valenciana i recolza, un darrere d’altre, els campionats als quals la Diputació està present. García va remarcar que “les partides no es juguen únicament als trinquets de la província de València, sinó que l’àmbit d’actuació s’amplia a les de Castelló i Alacant”. A més va assenyalar el “compromís i la voluntat d’apostar per la difusió i el reconeixement de la pilota valenciana per part de l’entitat”.

Des de la Fundació per la Pilota Valenciana, va ser el vicepresident, Pepe Cataluña, l’encarregat de presentar la composició de les formacions que participaran enguany en la Copa, tant en la modalitat d’escala i corda com en la de raspall. Seran un total de dos grups per modalitat, amb quatre equips cadascú, que s’enfrontaran en sengles lliguetes de la fase regular. Les quatre millors formacions de cada disciplina accediran a semifinals per a guanyar-se el lloc a la final, fixada per al dia 7 de juliol en el cas del raspall, i per al 15 de juliol en l’escala i corda. Castelló de Rugat serà l’escenari de la primera partida de la Copa de Raspall, este dimecres 6 de juny, mentre que la Copa d’escala i corda començaràl dia 15 de juny al trinquet Eusebio de Sueca.

Ací els cartells de les copes:

Copa-ec

Copa-raspall

Categorías Pilota Valenciana