Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Bicorp i Borbotó A prenen avantatge de cara a la final de la Lliga Bankia de raspall femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Bicorp i Borbotó A prenen avantatge de cara a la final de la Lliga Bankia de raspall femení

Els equips de Bicorp i Borbotó A ja estan a un pas de la final de la Lliga Bankia d’elit de Raspall Femení. Els dos conjunts, formats per Victoria VLC, Mar Bicorb i el trio de Borbotó amb Amparo, Annabel i Mónica van vèncer als seus rivals en la primera semifinal de Bonrepòs i Mirambell i tenen un avantatge preferent per a enfrontar-se en la gran final que serà dins de dues setmanes.

La primera partida, la de promoció, va encarar als equips d’Alquería d’Asnar i Tavernes Blanques. Les xiques d’Alacant es van imposar amb el potent servei d’Erika i la intel·ligència de Myriam enfront de Marta i Paula, que es van defensar en quinces molt disputats fins a aconseguir els cinc jocs. Paula Conca va jugar en aquesta ocasió donada la baixa de Marta, de Tavernes.

La segona partida i primera semifinal, va enfrontar a Bicorb i Borbotó B. En ella, l’equip de la Canal de Navarrés va guanyar amb solvència a l’equip de l’Horta Nord amb Anna Sanchís de València i Aida Vila de Moixent. En l’altra de les semifinals es van enfrontar el trio de Borbotó i les germanes Puertes de Beniparrell. El contundent servei d’Ana i la rapidesa de Noelia no van poder imposar-se a l’equilibri de Mónica, Annabel i Amparo Martí III.

A les partides van acudir el president de la Federació de Pilota Valenciana, com en anteriors ocasions, l’alcaldessa, així com altres autoritats Bonrepòs i Mirambell.

– Promoció
CPV Alquería d’Asnar A 40
CPV Tavernes Blanques A 25

– 1ª partida Semifinal
Turismo Rural Bicorp E 40
CPV Borbotó B 15

– 2ª partida Semifinal
CVP Borbotó A 40
Ayuntamiento de Beniparrell 25

Foto: Fedpival

Categorías Pilota Valenciana