Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA | La Selecció Valenciana debuta en l’Europeu amb dues medalles d’argent en Joc Internacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA | La Selecció Valenciana debuta en l’Europeu amb dues medalles d’argent en Joc Internacional

Aquest dijous 2 d’agost ha començat el X Campionat d’Europa Absolut de Pilota a mà a la ciutat frisona de Franeker, competició que s’estendrà fins al 4 d’agost i en què l’expedició valenciana ha arrancat excepcionalment.

En la jornada inaugural, la Selecció Valenciana s’ha alçat amb dues medallas d’argent en la modalitat de Joc Internacional.

La primera ha arribat de mà de la formació femenina composta per Ana Belén, Mónica, Mar i Victoria. Les noies s’han imposat sense compassió per 6-0 al combinat d’Itàlia, resultat idèntic davant Bèlgica/Anglaterra. No obstant això no han pogut en la gran final davant les amfitriones, sucumbint 6-2 i pujant-se finalment al segon calaix del podi.

La rèplica masculina ha estat excel·lent aconseguint una altra medalla d’argent que per molt poc no va ser d’or. I és que la Selecció Valenciana va caure per només 4-6 en la final davant Els Països Baixos, als qui havien doblegat en la fase de grups.

Respecte a la resta de partides, els nostres nois van guanyar en la fase de grups a França per 6-0 i van fer el propi en la semifinal davant Bèlgica per un renyit 6-5. Aquesta última trobada no va ser apte per hipocondríacos.

El divendres 3 d’agost serà el torn de la modalitat One Wall, tant els dobles masculins i femenins com l’Individual Femení. El dissabte 4 d’agost l’Europeu es clausurarà amb la modalitat regna: Llargues.

Fotografies: Fedpival (Federació Pilota Valenciana)

 

Categorías Pilota Valenciana