Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | El nou Pla de Trinquets de la Diputació de València repartirà 2 milions d’euros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | El nou Pla de Trinquets de la Diputació de València repartirà 2 milions d’euros

La pilota valenciana està de moda fora de les nostres fronteres, els valencians ja s’han encarregat de propagar-la en diferents competicions internacionals. Només cal tirar la vista enrere per comprovar els fantàstics resultats collits en el Mundial de Colòmbia i en l’Europeu d’Holanda.

Per això cal cuidar-la i acaronar-la dins de la Comunitat Valenciana. En aquesta línia es dirigeix el nou Pla de Trinquets aprovat per la Diputació de València, amb el qual es va a realitzar una forta inversió.

La Diputació de València destinarà 2 milions d’euros per recuperar 31 trinquets i instal·lacions intrínseques de la pilota valenciana que afectaran a 12 comarques valencianes.

Trinquets beneficiaris

Un Pla de Trinquets modernitzat que s’habilitarà en el que resta del 2018 i durant tot el proper any 2019. Les ajudes de l’entitat provincial cobreixen el 100% dels projectes valorats en menys de 20.000 euros i el 80% dels quals superen aquesta quantitat.

Els trinquets que es finançaran al complet són: Llocnou d’en Fenollet, Godelleta, Albuixec, Torrent, La Pobla Llarga, Càrcer, Montserrat i Otos.

Quant als 23 trinquets restants, que estaran finançats en un 80%, són: La Pobla de Vallbona i Vilamarxant, Moixent i Canals, Tavernes Blanques, Meliana, Rafelbunyol, Museros, Alboraia i Bonrepòs i Mirambell d’una banda.

Per l’altre estan Xelva i Xulella, Carlet i Algemesí, Favara i Sueca, Ador, Bellreguard i Tavernes de la Valldigna, Sinarques, València, i Castelló de Rugat i Quatretonda.

Categorías Pilota Valenciana