Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Moltó i Tonet IV es classifiquen per a la final del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Moltó i Tonet IV es classifiquen per a la final del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana

Dimecres passat 5 de setembre va tenir lloc la jornada inaugural del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana, una competició que es disputa amb el format de dos semifinals i la final. En la primera semifinal, Moltó i Tonet IV es van imposar a Sergio i Sanchis per 25-0 guanyant així una plaça en la gran final.

En l’inicial semblava que Sergio i Sanchis podrien trencar el servei de Moltó, però després del 15-30 favorable als blaus la resta de Barxeta va afinar el seu primer cop per aconseguir dos quinces de pacte.

El tercer ho va sumar Tonet IV, qui va rematar a la perfecció la segona jugada després del servei del seu company. Després, va tenir lloc el millor parcial de la semifinal. Un joc que va suposar la meitat de la partida quant a la durada.

Sergio i Sanchis atacaven, feien la pilota llarga. Per la seva banda, Moltó i Tonet IV restaven a l’espera de l’oportunitat. El domini d’aquests últims va ser molt clar, portant-se la victòria definitiva per 25-0.

La segona semifinal, de la qual sortiran els altres finalistes, se celebrarà divendres que ve 7 de setembre en el trinquet del Genovés. Allí s’enfrontaran Ian i Canari a Marrahí i Brisca.

La gran final tindrà lloc el divendres 14 de setembre, a partir de les 23:00 hores, en el trinquet de Piles.

Fotografia: FEDPIVAL
Categorías Pilota Valenciana