Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Beniparrell lidera en solitari l’Autonòmic de Raspall Parelles femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Beniparrell lidera en solitari l’Autonòmic de Raspall Parelles femení

La classificació de la màxima categoria femenina del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, Trofeu Diputació de València, no pot estar més interessant. Amb els resultats de les partides de l’última setmana, Beniparrell s’ha desbancat i és capdavantera en solitari. Fotografia portada: FEDPIVAL.

Un liderat que han aconseguit en imposar-se a l’Oliva-Beniarbeig-Verger i portar-se els tres punts. Els dos dos jocs guanyats per Ana Sanchis i Fanny van ser insuficients per arrabassar-los un punt a les germanes Ana i Noelia.

Beniparrell té més opcions ara d’acabar la primera fase com a capdavantera.

D’acabar així Ana i Noelia jugarien en semifinals davant les quartes classificades, una posició que en aquests moments ocupa la Alqueria d’Asnar.

Quant a la resta de xocs, els tres punts que Borbotó va sumar davant el Tapizados CalseMoixent els col·loca en la segona posició empatat a punts amb el Rafelbunyol.

Classificació 1ª categoria femenina

  1. Ajuntament Beniparrell A – 21 punts
  2. CPV El Dau Rafelbunyol A – 18 punts
  3. CPV Borbotó A – 18 punts
  4. CPV Alqueria d’Asnar A – 9 punts
  5. CPV Oliva Ben-Veure A – 5 punts
  6. Tapizados Calse Moixent A – 1 punt

Semifinals Divisió de Plata

Encara que ja es coneixen els quatre equips que jugaran les semifinals, falta per delimitar els creus després que es disputi l’última jornada. Borbotó B i C, Beniparrell B i Tavernes Blanques, per aquest ordre, estan situats en aquests moments des de la primera fins a la quarta posició.

Tercera i quarta categoria

En tercera categoria Beniparrell D, Oliva B i Meliana D lluiten per les primeres posicions, mentre que Montserrat B i Beniparrell I ho fan per la quarta plaça per entrar en la fase final.

L’Alzira A, per la seua banda, tancarà la lliga regular de quarta A al capdavant del grup, sent Quatretonda B el segon classificat. Entre Bicorb F, Beniparrell F i la Alqueria d’Asnar B està la lluita per les dues places restants.

Respecte a la quarta B ja comencen també a decidir-se els equips que passaran matemàticament a quarts de final, com per exemple Meliana F, Godelleta B i Montserrat C.

Categorías Pilota Valenciana