Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Èxit rotund de la jornada amb pilotaris i tècnics del programa “Pilota a l’Escola”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Èxit rotund de la jornada amb pilotaris i tècnics del programa “Pilota a l’Escola”

El dijous 8 de novembre va tenir lloc una de les jornades més importants del programa “Pilota a l’Escola”, projecte de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport i desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana. Es tracta de la destinada als pilotaris i tècnics. Fotografies: FEDPIVAL.

Prop de 35 tècnics, pilotaris i expilotaris van assistir en el dia d’ahir a la jornada per preparar-se, i és que hauran de visitar els diferents centres que hagen sol·licitat una sessió de “Pilota a l’Escola” durant el transcurs del curs escolar 2018/2019.

La jornada es va celebrar en el mític trinquet Pelayo de València, on van rebre tota la informació necessària.

Javi de Massalfassar, Víctor Bueno, Ismael “Fageca” i l’ex campió individual Álvaro, han estat els protagonistes d’impartir aquesta jornada a la resta dels seus companys. Una vegada finalitzada la part més teòrica, els assistents s’han dividit en tres grups per dur a terme diferents casos pràctics.

Uns casos en els quals s’adapten a les circumstàncies especials de cada classe que es poden donar. El proper 20 de novembre serà el punt de partida del programa en els gairebé 500 col·legis que els professionals hauran d’acudir.

Els formadors vestiran per segon any consecutiu les equipaciones oficials gràcies a la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso.

Categorías Pilota Valenciana