Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Emparo de Montcada es corona en el sub-23 de raspall de tecnificació

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Emparo de Montcada es corona en el sub-23 de raspall de tecnificació

El trinquet d’Alcàsser ha gaudit de la final espectacular del sub-23 de raspall de tecnificació femení, que s’ha decidit en l’últim joc després de la igualada a 20 i en el qual Emparo de Montcada ha protagonitzat la gran sorpresa de la jornada.

Emparo ha conquistat el seu primer títol després d’enderrocar a Ana de Beniparrell per un ajustat 25-20. La jugadora del CPV Borbotó ha protagonitzat una de les millors partides de la seva trajectòria esportiva en la qual la gran intensitat ha estat la tònica.

Emparo va començar guanyant 20-10 però Ana va empatar a 20. En un últim joc molt disputat, Emparo es va portar la victòria (25-20).

Emparo de Montcada, que portava encadenant diversos subcampionats en les competicions per equips, suma al seu palmarès el primer títol individual de tecnificació. Un dia que sense cap dubte trigarà moltíssim temps a oblidar si és que alguna vegada ho fa.

Anabel de Tavernes Blanques i Noelia de Beniparrell, també van disputar una partida molt igualada en la qual ambdues van tenir sengles opcions. Finalment el xoc es va decantar a favor de Anabel, del CPV Borbotó, qui ha aconseguit acabar en tercera posició en vèncer a Ana Puertes del CPV Beniparrell per 25-20.

El vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando, ha estat l’encarregat de lliurar els trofeus.

Podium sub-23 Individual de raspall femení

  1. Emparo CPV Borbotó
  2. Ana CPV Beniparrell
  3. Anabel CPV Borbotó
  4. Noelia CPV Beniparrell
Categorías Pilota Valenciana