Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA A MÀ | Benidorm es proclama campió de la 8ª Coupe des Champions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA A MÀ | Benidorm es proclama campió de la 8ª Coupe des Champions

La vuitena edició de la Coupe des Champions de Pilota a mà que s’ha disputat aquests dies a Benidorm ha coronat amb magnificència a l’esquadra local. El Benidorm ha conquistat el títol després d’imposar-se per 6-2 al també valencià Orba en una final d’infart.

D’aquesta manera el Benidorm es converteix en el segon representant de la Comunitat Valenciana a alçar-se amb el títol del prestigiós torneig, després que El Campello ho aconseguís en la primera edició de 2011.

El Benidorm ha posat fi a l’hegemonia dels clubs belgues que portaven guanyant les últimes edicions.

Semifinals

Precisament tots dos finalistes valencians es van desfer de dos conjunts belgues en les semifinals amb victòries contundents. Mentre que el Benidorm va endossar un 0-6 al Kerksken, l’Orba va fer el propi davant el Thieulain per un altre 0-6. 

Resultats fase grups

Tant el Benidorm com l’Orba van ser els dos únics equips que van completar la fase de grups amb condició d’invictes, després de guanyar les dues partides en els seus grups corresponents. El Benidorm va enderrocar al Guipuzkoa per 6-1 i al Scalvaia per 6-0, l’Orba al Thieulian per 6-3 i al Mauberge per 6-0.

El Campello, tercer representant de la Comunitat Valenciana, va guanyar al Kerksken i va perdre davant el Bizcaia.

Categorías Pilota Valenciana