Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Doblet de Montserrat en el Edicom-Interpobles de Galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | Doblet de Montserrat en el Edicom-Interpobles de Galotxa

El Club de Pilota Valenciana Montserrat ha aconseguit aquest diumenge 2 de desembre el doblet en alçar-se amb el títol primer en la categoria juvenil davant Ovocity Marquesat i després en la primera categoria imposant-se a Beniparrell. Fotografies: FEDPIVAL.

Categoria juvenil

A les 10:30 hores del matí s’emprenia la final de la categoria juvenil de la 32ª edició del Edicom-Interpobles  de Galotxa. Una final en la qual Montserrat s’ha fet amb el títol en guanyar al Ovocity Marquesat per un ajustat 45-50.

La formació de Montserrat estava composta per Joel González, Pau Salvador, Ferran Galán, Alex Aquino, Carles García i Fran Belenguer.

Marquesat va emprendre per davant en el marcador amb un avantatge considerable de 25-5. No obstant això Montserrat va ser capaç de refer-se per donar la volta a l’electrònic i posar-se 30-35. Marquesat reaccionaria i posaria les taules (35-35).

A partir d’aquí assistim a una final d’infart. Montserrat tornaria a prendre avantatge (45.35) que no trigaria de ser neutralitzada per l’esquadra local (45-45). Al final Montserrat es va fer amb la final per 50-45 gràcies aa l’actuació sobretot de Joel i Ferran.

Primera categoria

Montserrat ha revalidat el títol en primera categoria segellant així el doblet. A diferència dels juvenils, s’alçar amb el títol de manera molt més còmoda en guanyar per 70-35 a Beniparrell gràcies a l’actuació magistral de Rafa Anyó, Carlos Salmeron, Javier Campos i Óscar Va besar.

És el tercer títol que conquista Montserrat en la màxima categoria. El primer data de l’any 1986, el segon en 2017 i el tercer el de 2018.

Categorías Pilota Valenciana