Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Coneix els campions del Trofeu Diputació de raspall per parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Coneix els campions del Trofeu Diputació de raspall per parelles

Gran jornada de pilota valenciana la que ha succeït en els trinquets de Alqueria d’Asnar i de Genovés, on s’han celebrat les finals del Trofeu Diputació de raspall per parelles, tant en categoria masculina com en femenina, on quatre pobles diferents han aconseguit la victòria en les seues respectives competicions: Xeraco, Rafelbunyol, Borbotó i Beniparrell. Foto: Federació de Pilota Valenciana.

Categoria femenina

El Trofeu Diputació femení de raspall per parelles s’ha disputat en el trinquet d’Alqueria d’Asnar, on Rafelbunyol, Borbotó i Beniparrell s’han portat la victòria en les seues corresponents competicions. En la primera categoria va ser el Dau Rafelbunyol A (Victòria i Mar) quien es va portar la victòria per 25-10 davant de l’Ajuntament de Beniparrell A (Ana i Noelia) en un partit més que interessant.

Tres finals, tres parelles campiones diferents

En segona categoria el trofeu va caure del costat del CPV Borbotó B (Irene i Adriana) els que es van portar el triomf per 25-20 en una partida més que renyida al Ajuntament de Beniparrell B (María i Júlia) on les subcampiones van estar a un punt d’aconseguir el campionat. Finalment, en tercera categoria el campió va ser, després de dos derrotes, el Ajuntament de Beniparrell D (Lluïa i Noelia Esparza) después de superar per 25-15 al CPV Oliva B (Cristina i Miranda) en un altre partit igualat fins al 15-15.

Categoria masculina

Quant al Trofeu Diputació de raspall per parelles de categoria masculina disputat en el reputat trinquet de Genovés, Xeraco es va portar les dos finals, tant de senior com de juvenil. En la categoria senior, el CPV Xeraco B (Vicen i Eivissa) van véncer de manera folgada al CPV Gavarda A (Pau, Alberto) per un resultat de 25-0.

D’altra banda, els juvenils del CPV Xeraco (David i José) es van portar el títol després d’endossar-li un altre contundent 25-5 als seus rivals en la final, el CPV Gavarda (Vicent, Jordi, Rafa) per a collir així el ple de Xeraco en les finals del Trofeu Diputació. A pesar del voluminós marcador, la parella del CPV Gavarda va tindre possibilitats de sumar més punts que els cinc amb què van finalitzar la partida.

Categorías Pilota Valenciana