Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | CPV El Campello i CPV Benidorm es veuran les cares en la final del circuit de “La Bolata de Llargues”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | CPV El Campello i CPV Benidorm es veuran les cares en la final del circuit de “La Bolata de Llargues”

Aquest diumenge 23 de desembre, es disputarà la gran final del circuit “La Bolata de Llargues” que tindrà lloc als carrers del poble d’Orba entre el CPV El Campello i CPV Benidorm.

L’equip del CPV Benidorm després de derrotar a l’actual bicampió de les últimes dues edicions,CPV Parcent, disputarà la seva primera final en aquesta competició amb els jugadors José Luis, Vicente, Juan, Rafa, Paco, Navarro, Toni i Dani.

Per l’altra part, l’equip del CPV El Campello arriba a aquesta final després de guanyar al CPV Sella per un resultat de 10 a 2. Els jugadors que disputaran la final del CPV El Campello són: Martínez, Mario, Miki, Carlos, José i Toni.

La final començarà el diumenge a les 12.00 del matí al poble d’Orba

La final proclamarà al millor equip de Llargues, la modalitat reina de la pilota valenciana. L’encontre podrà seguir-se en directe des de la televisió pública valenciana d’À Punt. Abans de la final, tindrà lloc una exhibició amb els millors jugadors juvenils d’aquesta modalitat de Llargues a les 10.00 del matí.

 

Categorías Pilota Valenciana