Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Laguar, Ondara, Petrer, Beniarbeig-Verger i Sella-Relleu s’imposen a Petrer

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | Laguar, Ondara, Petrer, Beniarbeig-Verger i Sella-Relleu s’imposen a Petrer

Aquest cap de setmana el poliesportiu de Petrer va acollir la fase final dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana del provincial d’Alacant de frontó per parelles en una destaca cita que va servir per a conèixer als representants alacantins que jugaran la fase final autonòmica el 27 de gener junt als millors combinats de València i Castelló. Foto: FedPiVal.

Gran jornada de Pilota Valenciana la viscuda en la localitat alacantina, amb partides molt emocionants i quedant molt patent la bona sintonia entre els joves esportistes valencians que han competit en Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil en una destacada cita en la qual es va comptar amb la presència del regidor d’esports de Petrer, Javier Martínez, el tinent alcalde de Laguar, Manuel Barber, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, i el jugador professional de Petrer, Álvaro Francés, per a lliurar els diferents trofeus i medalles.

Un guanyador diferent en cada categoria

En la categoria Benjamí va aconseguir imposar-se Laguar a Sella-Relleu A, quedant tercer Ondara i quart Beniarbeig-El Verger. En Aleví va ser Ondara el que va sortir victoriós enfront de Sella-Relleu A i quedant per sobre d’Orba A i Muro d’Alcoi. En Infantil el primer lloc es va quedar a casa, quedant Petrer per davant de Murla, Beniarbeig-El Verger A i Beniarbeig-El Verger B. En Cadet va guanyar Beniarbeig-El Verger A quedant segon Laguar, tercer Orba A i quart Benidorm. Per últim, en Juvenil va sortir victoriós Sella-Relleu A per davant d’Orba, Petrer i Laguar.

Categorías Pilota Valenciana