Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Configurades les semifinals de la Copa Generalitat 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Configurades les semifinals de la Copa Generalitat 2019

La Copa Generalitat 2019, que aquest any es jugarà a la modalitat de raspall, va celebrar en la tarda del dimarts 15 de gener el sorteig de semifinals. Uns encreuaments que han quedat vists per a sentència i que a continuació passem a detallar.

Categoria sènior

En la primera semifinal de la categoria sènior s’enfrontaran el Top Recanvis Castell de Castells, procedent del campionat de perxa, contra el Ajuntament de la Pobla de Vallbona, qui va accedir a la competició després d’alçar-se amb l’or autonòmic de frontó parelles.

En la segona semifinal presenciarem el xoc entre el Llançadora Montserrat, amb plaça com a equip de galotxa, i El Dau Rafelbunyol, com a vencedor de la Supercopa de Raspall.

L’anada serà el cap de setmana del 26 de gener, la volta el del 2 de febrer.

Els enfrontaments d’anada es disputaran el cap de setmana del 26 de gener, és a dir, no aquest pròxim si no al següent. La gran final se celebrarà el diumenge 10 de febrer en el trinquet de Piles.

Categoria juvenil

Els tres equips inscrits en la categoria juvenil jugaran una liguilla en la qual tots jugaran contra tots. El primer partit tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana entre el Ajuntament de Beniparrell i el Llançadora Montserrat.

La segona partida serà entre el Montserrat de nou i El Dau Rafelbunyol el cap de setmana del 26 de gener, mentre que la tercera i última partida tindrà lloc el 2-3 de febrer en el trinquet de Rafelbunyol entre l’equip local i el Beniparrell.

Els dos millors classificats jugaran la final.

Categorías Pilota Valenciana