Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | La Copa Generalitat 2019 a punt de conèixer als seus finalistes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | La Copa Generalitat 2019 a punt de conèixer als seus finalistes

Queda poc, molt poc. La 14a edició de la Copa Generalitat Valenciana afronta aquest pròxim cap de setmana els partits de tornada de les semifinals, per la qual cosa en tot just unes hores coneixerem quines formacions pugnaran per a conquistar el preuat títol.

Aquesta edició de la Copa, on juguen els campions de les diferents modalitats, es juga a raspall tal com va quedar acordat fa uns anys que cada temporada es jugaria en una categoria diferent. D’aquesta manera, tal haver-se jugat ja a galotxa, perxa i frontó, l’any vinent es jugarà a palma.

Aquest any la Copa es juga a modalitat de raspall.

Categoria sènior

El Rafelbunyol haurà de remuntar un advers 30-15 que li va endossar el Montserrat en la partida d’anada, xoc que va tenir lloc al carrer de pilota de Montserrat. El passi a la final és complicat, però d’assegurança que davant la seva afició es creixen per a intentar-ho.

El conjunt que ja està classificat per a la final és la Pobla de Vallbona, un bitllet que va aconseguir al no haver-se pogut celebrar la semifinal en condicions els seus contrincants del Castell de Castells.

Categoria juvenil

Pel que respecta a la categoria juvenil, els equips de Rafelbunyol i Beniparrell ja tenen els dos peus en la final. Beniparrell va enderrocar a Montserrat per 30-0, qui també va perdre després davant Ralfebunyol per 0-30. Encara que tots dos s’enfrontaran entre si en la final, han de competir demà en la tercera jornada de la fase de grups.

El trinquet de Piles acollirà les finals el diumenge 10 de febrer.

Categorías Pilota Valenciana