Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Xeraco s’alça amb la Supercopa de Raspall, La Pobla de Vallbona i Rafelbunyol amb la Copa Generalitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | Xeraco s’alça amb la Supercopa de Raspall, La Pobla de Vallbona i Rafelbunyol amb la Copa Generalitat

Jornada dominical intensa la que s’ha viscut aquest matí en el trinquet municipal de Císcar de Piles, escenari en el qual s’han disputat els títols de la Supercopa de Raspall i els de la Copa Generalitat Valenciana que aquesta edició també s’ha jugat a la modalitat de raspall.

Copa Generalitat Valenciana de Raspall

Categoria absoluta

La Pobla de Vallbona, conformada per Pascual, Rafa i Pau, han conquistat la Copa absoluta en imposar-se per 25-10 a Llançadora Montserrat. Un Llançadora que ha estat compost per Óscar, Víctor, Fede i Carlos. Des dels compassos inicials de la final els del Camp del Túria han comptat amb un petit avantatge gràcies al servei d’un Pasqual que s’ha adaptat a la perfecció al raspall.

La Pobla van arribar a posar-se dos jocs per davant en el lluminós quan la reacció de Montserrat va arribar per a empatar a 2 jocs. No obstant això Pascual va tornar a aparèixer per a secundat per Pau i Rafa, els qui han sumat nombrosos quinces, fent que els tres jocs restants caiguessin del seu costat.

La Pobla de Vallbona, campió absolut de la Copa GVA, va vèncer 25-10 a Montserrat.

Campions de la Copa Generalitat Valenciana de Raspall 2019 (FEDPIVAL).

Categoria juvenil

Per la seua part, en la categoria juvenil va ser el Dau Rafelbunyol qui es va fer amb el títol després d’enderrocar a Llançadora Montserrat per 25-15. El quartet format per Fran Mollá, Victória Díez, Carlos Díez i Kike Aparisi va ser superior al trio de Montserrat comandat per Ferran Galán, Joel González i Javier Campos.

De la mateixa manera que va ocórrer en la categoria absoluta, els juvenils ens van brindar d’una partida molt renyida i emocionant. Una igualtat que es va acabar quan Rafelbunyol va millorar el seu defensa i a partir d’aquí el seu joc.

Rafelbunyol, campió juvenil de la Copa GVA, va vèncer 25-15 a Montserrat.

Supercopa de Raspall

La disputa del títol de la Supercopa de Raspall va posar el fermall d’or a una jornada per a emmarcar a Piles. Una final en la qual es veien les cares els locals del CPV Piles, representats per Waldo, Punxa, Pau Mas i Baldo, i el CPV Xeraco de Vicent Sendra, Héctor Eivissa i Guilli.

Xeraco ha aconseguit la victòria i amb ella el títol per la mínima (25-30) en un xoc on els campions van dominar amb comoditat posant-se 15-5 per davant. No obstant això Piles, encoratjat per la seva afició, va reaccionar d’allò més bé estrenyent el marcaador a 15-10.

Foto de família dels campions i subcampions de la Supercopa de Raspall 2019 (FEDPIVAL).

A partir d’aquí es van succeir els intercanvis de cops per part de totes dues esquadres. Cap volia donar el seu braç a torçar i cedir el títol de la Supercopa de Raspall. Xeraco va concedir menys errors al final per a poder fer-se amb els últims quinces i amb ells el títol.

Xeraco s’alça amb la Supercopa de Raspall en imposar-se a Piles per 25-30.

Categorías Pilota Valenciana